Pensia, la pachet cu promisiunile electorale ale PSD. Orban: Vom da în judecată PSD; Ce spune Poşta Română despre distribuirea pliantelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ludovic Orban. FOTO Inquam Photos
Ludovic Orban. FOTO Inquam Photos

Ludovic Orban a anunţat, luni, că PNL va da în judecată PSD pentru că a încheiat un protocol cu Poşta Română, astfel încât pensionarii să primească, odată cu pensia, şi un material electoral din partea social-democraţilor cu mesaje împotriva partidului pe care îl conduce.

„Vreau să anunţ că vom da în judecată Partidul Social Democrat pentru o mizerie inimaginabilă pe care a comis-o folosind Poşta Română. Încep prin a vă prezenta un document, o comunicare din partea preşedintelui Sindicatului Liber din Poşta Română, domnul Brătianu, către filialele Sindicatului Liber din Poşta Română, prin care anunţă că s-a luat decizia în Comitetul Executiv al Sindicatului Liber din Poşta Română să încheie un protocol cu PSD. Preţul transformării Poştei Române de către Dragnea şi liderul Sindicatului din Poşta Română, Brătianu, este cuprins în această comunicare în care domnul Brătianu spune că trebuie să încheie acest protocol cu PSD pentru că va fi promovat un act normativ pentru introducerea personalului de distribuire pedestră şi a celui care lucrează în program permanent, de noapte în categoria personalului ce lucrează în condiţii speciale”, a anunţat Ludovic Orban, la finalul şedinţei PNL.

Liderul PNL a afirmat că, potrivit protocolului încheiat între PSD şi Poşta Română, fiecare poştaş va fi obligat ca, odată cu banii de pensie, să le dea pensionarilor şi un material de campanie cu atacuri la adresa PNL.

Ziar PSD europarlamentare

„Să motivezi nişte reglementări care pot fi considerate normale în condiţiile dificultăţii muncii pe care o practică factorii poştali şi să transformi această posibilă reglementare în sprijinul angajaţilor din Poşta Română într-un fel de mită pe care o dă PSD prin intermediul lui Brărtianu către angajaţii Poştei Române deja e penal. Acest lucru nu putem să îl acceptăm. Factorii poştali sunt obligaţi ca odată cu distribuirea pensiei să înmâneze către fiecare pensionar această mizerie ordinară, această fiţuică plină de minciuni gogonate, acre este dovada cea mai clară că de fapt partidul de guvernământ s-a transformat într-o maşinărie de dezinformare şi de aruncare pe piaţă a unor minciuni inimaginabile despre PNl şi porcăriile pe care le fac ei“, a completat Orban. 

Reacţia Poştei Române

Reprezentanţii instituţiei spun că în perioada de precampanie pentru alegerile europarlamentare din mai, ”Poşta Română a trimis oferte fiecărui partid, formaţiune şi candidaţilor independenţi pentru promovarea serviciilor de distribuire neadresat (Postmesager, Postmesager Plus şi Postcatalog)”.

„Poşta Română distribuie materialele de promovare PSD pentru alegerile europarlamentare din acest an, pe baza unui CONTRACT COMERCIAL PLĂTIT. Modalitatea de distribuţie este stipulată în contractul dintre părţi şi este specifică serviciului POSTMESAGER PLUS. Valoarea contractului este de 925.000 lei care au fost deja viraţi companie” a transmis Poşta Română la solicitarea G4Media.ro

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite