PC i-a luat filialele lui Piedone

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Popescu Piedone
Cristian Popescu Piedone

Preşedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, marţi, că primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, nu a fost exclus din partid, dar conducerile organizaţiilor Bucureşti şi din Sectorul 4 ale PC, în fruntea cărora se afla Piedone, au fost dizolvate.

"Decizia Biroului Executiv a fost foarte clară, nici nu s-a pus problema excluderii domnului Piedone. Eu cred că dânsul trebuie să aibă maturitatea necesară să-i întrebe pe cetăţenii Sectorului 4 dacă decizia de a se alătura domnului Oprea şi doamnei Udrea este o decizie legitimă şi corectă şi bună pentru cetăţenii pe care îi reprezintă", a precizat Daniel Constantin.

El a spus că au fost dizolvate conducerile organizaţiei Bucureşti şi ale Sectorului 4, iar Daniel Constantin şi, respectiv, secretarul general al PC Florea Damian se vor ocupa interimar de aceste organizaţii.

Cristian Popescu Piedone era preşedinte al organizaţiei PC Bucureşti, al organizaţiei Sectorului 4 şi prim-vicepreşedinte al partidului. Piedone a anunţat că îşi dă demisia din toate funcţiile deţinute în partid şi va candida din partea UNPR pentru un nou mandat de primar al Sectorului 4.

Daniel Constantin a precizat, marţi, că se va stabili în USL, în perioada următoare, cine va fi candidatul Uniunii la alegerile pentru primăria Sectorului 4, arătând că se fac sondaje de opinie pe această temă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite