Paul Stănescu explică de ce nu a votat împotriva Opoziţiei: Din greşeală, pur şi simplu am greşit!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Paul Stănescu FOTO Mediafax
Paul Stănescu FOTO Mediafax

Plenul reunit al Parlamentului a votat astăzi împotriva ordinii de zi propusă de conducerea Cmaerei Deputaţilor şi a Senatului privind moţiunea de cenzură, care stabilea ca votul pentru trântirea Guvernului să aibă loc sâmbătă. La victoria Opoziţiei au contribuit şi câţiva parlamentari PSD, printre care şi Paul Stănescu, care nu a votat deloc. Acesta a explicat sec că a fost „din greşeală”.

Paul Stănescu, Radu-Cosmin Preda (liderul senatorilor PSD) şi Viorel Arcaş au fost prezenţi la votul din Parlament, dar nu şi-au exprimat opţiunea. De asemenea, din rândul senatorilor Iustin Talpoş a votat la fel ca Opoziţia. De la vot au lipsit nume grele ca Eugen Teodorovici şi Ecaterina Andronescu.

La Camera Deputaţilor, trei social-democraţi ai PSD au votat la fel ca Opoziţia: Cornel Itu, Emanuel Havrici şi Horia Nasra. De asemenea, s-a abţinut Andrei Pop.

„Nu mi-am dat seama şi am votat prezent nu am votat pentru, din greşeală, pur si simplu am greşit, eu cu Radu, liderul de grup şi cu domnul Arcaş”, a explicat Stănescu, ironic, pe holurile Parlamentului.

După şedinţa victorioasă pentru Opoziţie, Stănescu a fost văzut dând mâna cu preşedintele PNL, Ludovic Orban. Întrebat de ce a făcut acest gest, Stănescu a explicat, la fel de ironic: „Eu dau mâna cu toată lumea, şi cu dumneavoastră dacă doriţi”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite