Paul Stănescu, despre cazul în care ALDE se va retrage din coaliţie: PSD va merge la guvernare cu minoritate parlamentară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatorul PSD Paul Stănescu a declarat, luni, înaintea şedinţei Comitetului Executiv, că PSD nu se simte şantajat de ALDE şi că e posibil să se mai negocieze. În caz contrar, Stănescu susţine că „PSD va merge la guvernare cu minoritate parlamentară”.

Paul Stănescu a fost întrebat, luni, dacă PSD se simte şantajat de ALDE şi a negat.

„Nu. În politică există şantaj, dar nu. Probabil că se va negocia în continuare, ALDE nu şi-a spus punctul de vedere cu privire ieşirea de la guvernare. Cred că vor mai avea discuţii până la 1  septembrie, mai este timp. Cred că până la urmă se va găsi o formulă. Dacă nu, probabil că PSD va merge la guvernare cu minoritatea parlamentară”, a spus Paul Stănescu, înaintea şedinţei Comitetului Executiv al PSD de luni.

Şedinţa conducerii PSD are loc în contextul în care între social-democraţi şi ALDE are o loc o răcire a relaţiilor, iar formaţiunea condusă de Tăriceanu a anunţat că nu e de acord cu actuala formă a rectificării bugetare.

Viorica Dăncilă le-a spus colegilor din CEx faptul că nu va exista o rupere a coaliţiei de guvernare cu ALDE, potrivit unor surse politice.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite