Orban, replică pentru echipa Cîţu: „Dacă mă ameninţă, nu fac decât să mă determine să fiu şi mai hotărât”. Cine sunt cei care vor să-i ia locul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele PNL, Ludovic Orban FOTO Inquam Photos / George Călin
Preşedintele PNL, Ludovic Orban FOTO Inquam Photos / George Călin

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, le-a transmis celor care-l ameninţă cu sancţiuni pe tema moţiunii de cenzură, că asemenea atitudini nu facă decât să-l ambiţioneze. Orban a vorbit şi de cei care ar vrea să-l dea jos din funcţia de şef al Camerei Deputaţilor, avânsând mai multe nume.

„Nimeni nu are voie să ameninţe parlamentarii PNL. Eu o să propun să participăm şi să nu votăm. În ceea ce priveşte prezenţa la o şedinţă de plen ea nu este facultativă. Se derulează o procedură constituţională”, a declarat Ludovic Orban.

Preşedintele PNL a vorbit şi de cei care ar vrea să-l îndepărteze de la şefia Camerei pentru a-i lua locul. „Eu voi propune Biroului Executiv să fim prezenţi şi să nu votăm. Eu nu sunt speriat. De-a lungul timpului oamenii care au vrut să mă ameninţe, n-au avut sorţi de izbândă. Dacă mă ameninţă, nu fac decât să mă determine să fiu şi mai hotărât şi mai serios. Probabil că sunt destui care se gândesc că le stă bine preşedinţi. I-am văzut pe Sighiartău, pe Bode, pe Raluca Turcan”, a mai afirmat Orban. 

Şeful PNL a ironizat şi presupusa dorinţă a lui Florin Roman de a ajunge preşedinte al Camerei Deputaţilor, în condiţiile în care acum este vicepreşedinte.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite