O nouă serie de primari s-au înscris în Fundaţia Mişcarea Populară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea este membru PMP FOTO Arhiva Adevărul
Elena Udrea este membru PMP FOTO Arhiva Adevărul

Mişcarea Populară se laudă cu faptul că mai mulţi primari din zona de dreapta a politicii româneşti se alătură proiectului politic susţinut de preşedintele Traian Băsescu.

„Din ce în ce mai mulţi primari din zona de dreapta a politicii româneşti se alătură Mişcării Populare. Astăzi, 7 martie a.c., la Focşani, a avut loc lansarea filialei Vrancea a Fundaţiei Mişcarea Populară, coordonată de primarul comunei Ţifeşti, Gabriel Postolache, recent înscris în Fundaţie. La eveniment au participat peste 400 de oameni, precum şi liderii naţionali ai Partidului Mişcarea Populară“, se arată într-un comunicat PMP remis Adevărul.

Primarul de Piatra-Neamţ, Gheorghe Ştefan a anunţat, sâmbătă, că s-a înscris în Fundaţia Mişcarea Populară, conform unui comunicat al Partidului Mişcarea Populară (PMP).

„Mişcarea Populară este proiectul lui Traian Băsescu, iar eu am fost permanent un susţinător al proiectelor sale. Am respectat mereu foarte mult faptul că Traian Băsescu a reuşit să salveze România, ducând nava cu bine la cheu pe timp de furtună“, a spus primarul Ştefan, citat în comunicat. Primarii nu pot părăsi partidul  care i-a propulsat în funcţiile în care se află din cauză că şi-ar pierde mandatul. În aceste condiţii, pot să se înscrie, într-o primă fază, în fundaţia Mişcarea Populară.

În ce priveşte noua formaţiune, Traian Băsescu a admis că Elena Udrea se bucură de o mai mare atenţie din partea electoratului decât Eugen Tomac, actualul preşedinte PMP.

“Ce să-i fac, dacă e blondă şi atrage atenţia?”, a glumit Băsescu şi a adăugat că, în opinia sa, nu s-a înşelat în privinţa ei, nici în ce îl priveşte pe Emil Boc, atunci când le-a „intuit calităţile de politician“.

Citeşte şi
 

Surse: Emil Boc  îşi pregăteşte terenul pentru a forţa PDL –ul să-l excludă. Scopul: intrarea în Partidul Mişcarea Populară

Singurul deputat PDL din Cluj a trecut la Mişcarea Populară: „Mă alătur lui Traian Băsescu şi Elenei Udrea“

Elena Udrea a demisionat din PDL şi s-a înscris în PMP: Astăzi mă despart de un partid, dar rămân într-o echipă

Deputatul de Vrancea Florin Secară o urmează pe Elena Udrea în Partidul Mişcarea Populară. "Nu rămân prieten cu conducerea PDL Vrancea"

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite