Deputatul de Vrancea Florin Secară o urmează pe Elena Udrea în Partidul Mişcarea Populară. "Nu rămân prieten cu conducerea PDL Vrancea"

0
0
Florin Secară a făcut parte din tabăra Eleni Udrea
Florin Secară a făcut parte din tabăra Eleni Udrea

Acesta ne-a precizat că urmează să se înscrie în Partidul Mişcarea Populară în cel mai scurt timp. Acesta este aşteptat cu braţele deschise în filiala Vrancea a PMP.

Deputatul de Vrancea Florin Secară a îngroşat astăzi rândurile parlamentarilor care  au părăsit PDL pentru Partidul Mişcarea Populară (PMR).

"Am luat hotărârea să mă alătur Partidului Mişcarea Populară din respect pentru oamenii care m-au trimis în Parlament. Aşa cum le-am spus şi celor care m-au votat, am intrat în politică pentru a duce mai departe proiectele începute de preşedintele Traian Băsescu, ori nu puteam să fiu consecvent decât trecând la PMP. Am avut în vedere şi faptul că vreau să fac parte dintr-o echipă, cea a Mişcării Populare, care doreşte cu adevărat şi poate să se opună unui USL lacom şi nesăbuit. Nu în ultimul rând, am venit la PMP pentru că vreau să construiesc, vreau să iniţiez proiecte care să le facă romanilor viaţa mai bună.
Rămân prieten cu foştii mei colegi din PDL, mai puţin cu conducerea centrală şi în special cu cea a organizaţiei locale din Vrancea, cărora trebuie să le spun că nu se poate să continue înţelegerile pe sub masă cu USL şi cu Marian Oprisan. A contat foarte mult faptul că la conducerea PDL Vrancea îşi fac loc pe zi ce trece oamenii lui Oprisan. Această hotărâre de a părăsi PDL a fost luată, cu inima îndoită – pentru că am muncit în Partidul Democrat Liberal şi acolo m-am dezvoltat ca politician. Las în spate multe amintiri frumoase şi mulţi prieteni"
, şi-a motivat Florin Secară gestul.

1

Este cunoscut faptul că Secară a fost şi este un apropiat al Elena Udrea, care în urmă cu două zile s-a înscris în PMP, astfel că mişcarea politică pe care o face nu este deloc surprinzătoare.

De altfel, relaţia deputatului Florin Secară cu filiala PDL Vrancea a fost una tensionată încă de când a devenit demnitar în Parlamentul României.

Preşedintele PMR Vrancea, Costică Porumboiu, ne-a declarat că îl aşteaptă cu braţele deschise pe Florin Secară. „Oamenii de calitate sunt bineveniţi în Partidul Mişcarea populară. Sunt foarte mulţi oameni cerebrali în PDL care şi-au dat seama de politica falimentară pe care o face Vasile Blaga şi îi aşteptăm la noi. Noi dorim să facem altfel de politică”, ne-a spus Costică Porumboiu.

Deocamdată, alte mutări din PDL Vrancea în PMR Vrancea nu au fost anunţate.

Mai puteţi citi:

Deputatul de Vrancea Florin Secară s-a pozat cu preşedintele Traian Băsescu la ziua Elenei Udrea

FOTO Deputatul PDL de Vrancea Florin Secară, vacanţă la mare cu Traian Băsescu şi Elena Udrea

Focşani


Ultimele știri
Cele mai citite