Numărul doi în PSD vrea schimbarea unui ministru din Guvernul Tudose

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Niculae Bădălău, preşedintele executiv al PSD. FOTO Mediafax
Niculae Bădălău, preşedintele executiv al PSD. FOTO Mediafax

Preşedintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, a declarat că până în februarie 2018 va avea loc schimbarea ministrului Sănătăţii, numărul doi în PSD având deja o propunere pentru acest portofoliu.

Într-o conferinţă de presă susţinută la Giurgiu, preşedintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, a declarat că se va produce o schimbare la Ministerul Sănătăţii până în luna februarie 2018. „Cred că până în februarie o să o vedeţi pe doamna Elena Dinu la Ministerul Sănătăţii. Pentru anul viitor, pe primul loc să ştiţi că va fi pentru noi Sănătatea”, a susţinut liderul PSD.

Numărul doi în PSD a mai precizat că sănătatea, ca şi Educaţia, vor beneficia de o atenţie aparte în cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Locală.

Elena Dinu, persoana la care face referire Bădălău, este deputat PSD şi a fost managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu şi al Spitalul Judeţean de Urgenţă Călăraşi, dar şi al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Giurgiu.

Pe de altă parte, întrebată de jurnalişti despre o eventuală remaniere a GuvernuluiTudose, ministrul Lia Olguţa Vasilescu a negat categoric acest lucru: „Iar începem cu glumele astea proaste? La fiecare început de lună, discutăm despre chestiunea asta”, a fost replica ministrului PSD. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite