Nouă demisie din PNL. Ben Oni Ardelean pleacă pentru a iniția „un nou proiect politic”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul Ben Oni Ardelean părăsește PNL pentru a pregăti un proiect politic nou ca „răspuns la provocările complexe cu care se confruntă România” și la „deziluzia” față de clasa politică.

Ben Oni Ardelean pregătește un nou proiect politic FOTO Arhivă Adevărul
Ben Oni Ardelean pregătește un nou proiect politic FOTO Arhivă Adevărul

Informațiile care au început sa curgă cu privire la un nou construct politic de amploare, în România, sunt adevărate. Această inițiativă vine ca un răspuns la provocările complexe cu care se confruntă România în prezent și la deziluzia tot mai răspândită în rândul cetățenilor față de clasa politică din România. Mai multe detalii despre noul proiect politic pe care îl inițiez, vă voi pune la dispoziție în cursul zilei de vineri. Dumnezeu să binecuvânteze România!”, a scris pe pagina sa de Facebook Ben Oni Ardelean. 

În urma demisiei din partid și a anunțului au început speculațiile privind cine ar mai putea pleca din partid. Deputatul Pavel Popescu a avut o intervenție publică în care a precizat că „în ciuda tuturor problemelor”, el nu va părăsi corabia.

„Clarificare: În urma demisiei colegului deputat Ben Oni Ardelean din PNL, circulă în spațiul public informația că atât eu, cât și alți colegi deputați, ne-am alătura noului proiect politic promovat de colegul nostru.

În cazul meu, informația este FALSĂ. În ciuda tuturor problemelor pe care Partidul Național Liberal le întâmpină astăzi, nu părăsesc și nu voi părăsi corabia PNL”, a subliniat Pavel Popescu.

Șeful PNL Sector 4 susține că PNL încă poate juca un rol major. „Cred cu tărie că Partidul Național Liberal va juca, în continuare, un rol critic în reconstrucția și dezvoltarea României, așa cum a făcut-o de-a lungul celor 148 de ani de existență și îmi doresc să fiu în continuare unul dintre acei membri care luptă pentru acest obiectiv”.

Hemoragie de plecări din PNL

PNL a pierdut mai mulți parlamentari de la începutul sesiunii. De exemplu, senatorul Vasile Potecă și-a dat demisia după 20 de ani în PNL.  Și Iulian Bîca și-a anunțat demisia din formațiunea liberală, urmând să fie senator independent.

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite