Un senator PNL a demisionat din partid și trece la AUR: PNL nu știe să își trateze oamenii

0
Publicat:

Senatorul Vasilică Potecă a anunțat marți că demisionează din PNL, după 20 de ani în care a făcut parte din partid. Parlamentarul a precizat că va activa în grupul AUR.

Senatul Vasilică Potecă a demisionat din PNL FOTO: Inquam Photos
Senatul Vasilică Potecă a demisionat din PNL FOTO: Inquam Photos

„Sunt astăzi aici pentru un lucru care, după 20 de ani de PNL, nu m-am gândit că o să-l anunţ. În urma demisiei mele din PNL sunt obligat, pentru ca aşa e procedura, să anunţ dezafilierea mea de la grupul PNL, cu o mare durere în suflet. Sunt nişte colegi minunaţi de care sunt ataşat profund. Dacă PNL nu ştie să îşi trateze oamenii, aceştia se duc. De astăzi, cu mulţumirile exprese adresate preşedintelui partidului şi domnului Claudiu Târziu, voi fi afiliat grupului AUR", a explicat Vasilică Potecă, potrivit Agerpres.

Liderul de grup al senatorilor PNL nu a dorit să comenteze afirmațiile făcute de fostul coleg, însă i-a mulțumit acestuia pentru activitatea desfășurată în partid.

„Nu o să comentez afirmaţiile colegului nostru. Îi mulţumesc pentru activitatea prestată în cadrul PNL. Fiecare e liber să facă ce vrea. O să mă abţin de la comentarii în legătură cu poziţia partidului şi cu maniera în care se raportează domnia sa la PNL", a spus Fenechiu, potrivit sursei citate.

Senatul a votat noul Birou Permanent

Senatul a votat, luni, componența Biroului Permanent pentru sesiunea de iarnă. Lista a fost adoptată cu 89 de voturi „pentru”, un vot „împotrivă”, o „abținere”, în timp ce 17 senatori nu au votat.

Grupul parlamentar al PSD deține două funcții de vicepreședinte - Robert Cazanciuc și Paul Stănescu, un secretar - Ion Mocioalcă și un chestor - Marius Dunca, potrivit Agerpres.

PNL este reprezentat în Biroul Permanent de vicepreședinții Virgil Guran și Sorin Mihai Cîmpeanu, de secretarul Roberta Alma Anastase și chestorul Ciprian Pandea.

Grupul parlamentar USR deține o funcție de secretar - Narcis Mircescu și una de chestor - Sergiu Vlad.

AUR este reprezentat în Biroul Permanent de secretarul Sorin Lavric.

Liderii de grup pentru actuala sesiune sunt: Lucian Romașcanu - PSD, Daniel Fenechiu - PNL, Radu Mihai Mihail - USR, Claudiu Târziu - AUR și Cseke Attila - UDMR.

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite