O nouă plecare din PNL. Un senator și-a anunțat demisia din partid

0
Publicat:

Senatorul PNL Iulian Bîca și-a anunțat, în timpul ședinței de plen, demisia din partid. Parlamentarul va activa ca independent în sesiune de iarnă.

Un alt senator PNL și-a dat demisia din partid FOTO: Inquam Photos
Un alt senator PNL și-a dat demisia din partid FOTO: Inquam Photos

„Ţin să vă aduc la cunoştinţă că începând de astăzi (n.r. luni) am părăsit grupul PNL şi voi activa în calitate de senator independent", a anunțat Iulian Bîca de la tribuna Senatului, potrivit Agerpres.

Iulian Bîca a fost ales în circumscripția electorală nr. 38 Vaslui și se află la primul mandat de parlamentar. Senatorul este membru în Comisia pentru Agricultură, Comisia pentru Ape, Păduri, Pescuit și Fond Cinegetic și în Comisia pentru comunicații, tehnologia informației și inteligență artificială. De asemenea, acesta este secretar al Comisiei pentru Mediu.

Un alt senator al PNL și-a anunțat, la începutul lunii septembrie, demisia din PNL. Vasilică Potecă a ales să active în a doua sesiune parlamentară din acest în grupul AUR.

„Sunt astăzi aici pentru un lucru care, după 20 de ani de PNL, nu m-am gândit că o să-l anunţ. În urma demisiei mele din PNL sunt obligat, pentru ca aşa e procedura, să anunţ dezafilierea mea de la grupul PNL, cu o mare durere în suflet. Sunt nişte colegi minunaţi de care sunt ataşat profund. Dacă PNL nu ştie să îşi trateze oamenii, aceştia se duc. De astăzi, cu mulţumirile exprese adresate preşedintelui partidului şi domnului Claudiu Târziu, voi fi afiliat grupului AUR", a explicat Vasilică Potecă, potrivit Agerpres.

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite