Nicuşor Dan: E un val de ură similar cu cel din anii 1950. E nociv pentru societate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicuşor Dan. FOTO David Muntean
Nicuşor Dan. FOTO David Muntean

Preşedintele Uniunii Salvaţi România, Nicuşor Dan, a declarat, luni, că formaţiunea politică pe care o conduce se confruntă cu un val de ură „similar cu cel din anii 1950“.

„Sunt oameni care ne spun pe stradă că suntem vânduţi străinilor, că suntem ai lui Soros şi că mai bine rămâneam în străinătate la finalizarea studiilor. E un val de ură similar cu cel din anii 1950 sau din anii 1990 când se spunea 'Nu ne vindem ţara', care e total nociv pentru societatea românească. Principala noastră miză este să oprim PSD să ajungă la guvernare şi apoi să atace statul de drept, cum a mai făcut-o în ultimii ani“, a spus Nicuşor Dan, citat de Agerpres, în cadrul unei conferinţe de presă.

El a spus totodată că unii dintre alegători sunt influenţaţi de mesajele transmise de diferite posturi de televiziune, conform cărora cei din USR ar fi „oamenii lui Soros“ sau „vânduţi străinilor“.

„Există un public captiv al unor canale media. Când încerci să discuţi cu aceşti oameni şi să-i întrebi de unde ştiu ei că suntem vânduţi străinilor, ne răspund că aşa au văzut la televizor. E un reflex de încredere în instituţiile media, unii oameni nu-şi iau surse alternative de informaţie', a mai afirmat liderul USR Nicuşor Dan.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite