Nicolae Ciucă, baie de mulțime într-o piață din Șimleu Silvanei

0
Publicat:

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, a participat la inaugurarea pieței agroalimentare din Șimleu Silvanei, fiind prima baie de mulțime după ce și-a anunțat intenția de a candida la alegerile prezidențiale din 2024.

Nicolae Ciucă prezent la inaugurarea pieței din Șimleu Silvanei. Foto Facebook Nicolae Ciucă
Nicolae Ciucă prezent la inaugurarea pieței din Șimleu Silvanei. Foto Facebook Nicolae Ciucă

Piața agroalimentară din Șimleu Silvaniei a fost inaugurată în prezența lui Nicolae Ciucă, a vicepreședintelui Camerei Deputaților, Lucian Bode, a europarlamentarilor Daniel Buda şi Rareş Bogdan. Proiectul de renovare a pieței istorice din Șimleu Silvaniei a avut o valoare de aproximativ opt milioane de euro și a fost realizat la inițiativa primarului Cristian Lazăr.

Nicolae Ciucă a felicitat demersul realizat de primarul Lazăr, care a adus un beneficiul în comunitate. „Cristian Lazăr este unul dintre cei mai tineri primari din țară și a demonstrat tuturor că se poate, atunci când există colaborare între primărie, Consiliul Județean și guvern. Îl felicit pentru rezultatele care se văd astăzi în toată comunitatea.”

„Am văzut aici bucuria sinceră a oamenilor pentru noua piață, dar eu îmi doresc ca aceasta să fie o normalitate în toate localitățile României. Producătorii locali trebuie să primească tot sprijinul autorităților, pentru că promovarea produselor românești este garanția că pe mesele noastre ajung alimente proaspete și de calitate, direct din inima satelor și a orașelor.”

Primarul Cristian Lazăr a precizar că, în opinia sa, piața angroalimentară din Șimleu Silvaniei este cea mai frumoasă şi modernă piaţa agroalimentară din Transilvania, urmând să deservească aproape jumătate de judeţ.

Nicolae Ciucă și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale din 2024

În cadrul unui eveniment crucial al Partidului Național Liberal (PNL), președintele Nicolae Ciucă și-a asumat public candidatura la alegerile prezidențiale din 2024. 

Prin noi înșine am reușit de-a lungul istoriei. Prin noi înșine vom reuși să abordăm alegerile din 2024 și să le câștigăm. Să dăm Președintele României. Pentru că nu există altă soluție pentru dezvoltarea României” a declarat Ciucă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite