Nicolae Ciucă: Performanţă istorică pentru lotul de canotaj al României. Continuă drumul de aur al canotajului românesc

0
0
România a câştigat cinci medalii de aur şi trei de bronz la Campionatul European de la Munchen  FOTO: FRC
România a câştigat cinci medalii de aur şi trei de bronz la Campionatul European de la Munchen  FOTO: FRC

Premierul României a felicitat lotul de canotaj al României, care a dominat finalele probelor la Campionatele Europene de la Munchen. Echipajul feminin de 8+1 al României a obţinute medalia de aur.

„Performanţă istorică pentru lotul  de canotaj al României, care a dominat finalele probelor la Campionatele Europene de la München. Îi felicit cu multă căldură pe tinerii sportivi pentru rezultatele extraordinare şi pentru determinarea de a obţine victoria!  Continuă drumul de aur al canotajului românesc! ÎI felicit pe antrenori şi pe toţi cei care au făcut posibil acest succes remarcabil! Suntem mândri de campionii României!” , este mesajul transmis de premierul Nicolae Ciucă pe pagina de Facebook a Guvernului României. 

Echipajul feminin de 8+1 al României, format din Magdalena Rusu, Iuliana Buhuş, Ancuţa Bogdan, Denisa Tîlvescu, Mădălina Bereş, Amalia Bereş, Ioana Vrînceanu, Simona Radiş şi Adrian Munteanu a obţinut medalia de aur la Campionatele Europene de canotaj de la Munchen.

România a câştigat opt medalii la Munchen, dintre care cinci de aur (probă de 8+1 feminin, dublu rame feminin, dublu rame masculin, două vâsle feminin, simplu vâsle feminin categoria uşoară) şi trei de bronz (patru rame feminin, patru rame masculin şi patru vâsle masculin).

Mai multe - Politică

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite