Mureşan, despre dezbaterea din PE: Când şi-a încheiat Viorica Dăncilă discursul, au aplaudat doar pesediştii. Niciun alt socialist european nu a aplaudat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Europarlamentarul PNL Siegfried Mureşan. Foto: Eduard Enea.
Europarlamentarul PNL Siegfried Mureşan. Foto: Eduard Enea.

Europarlamentarul PNL Siegfried Mureşan a reacţionat miercuri, la scurt timp după ce premierul Viorica Dăncilă şi-a prezentat discursul în plenul Parlamentului European, spunând că „au aplaudat doar pesediştii”. Mureşan a subliniat că niciun socialist european, familie din care PSD face parte, nu şi-a arătat susţinerea faţă de Guvernul României.

„Când şi-a încheiat Viorica Dăncilă discursul în Parlamentul European au aplaudat doar pesediştii. Niciun alt socialist european nu a aplaudat. Au rămas singuri. Acest guvern izolează România în Europa. Eu vreau un guvern care să pună România în mijlocul Europei”, a scris Siegfried Mureşan pe pagina sa de Facebook. 

La luarea de cuvânt din timpul dezbaterii, eurodeputatul liberal a ţinut să le reamintească europarlamentarilor de condamnările liderului PSD Liviu Dragnea, dar şi de faptul că acesta „controlează guvernul”.  

„De doi ani de zile, poporul român se manifestă în stradă pentru apărarea valorilor europene. Oamenii cer justiţie şi bună guvernare, cu drapelul uniunii europene. Ei întreabă ce face UE pentru ei. Răspunsul nostru trbeuie să fie clar, să le arătăm că suntem alături de poporul român. Trebuie să ştim că oamenii manifestă împotriva unui guvern care este controlat de un preşedinte de partid care este un infractor, condamnat de mai multe ori. Iar când infractorii fac legi, alea sunt bune pentru ei nu pentru oamenii normali”, a declarat Siegfried Mureşan în plenul de la Strasbourg. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite