Mirul a mai salvat un senator. Dan Şova, uns cu mir de la Mormântul Sfânt, în aşteptarea votului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ruxandra Jipa îl dă cu mir pe frunte pe Dan Şova, în aşteptarea votului CAPTURĂ
Ruxandra Jipa îl dă cu mir pe frunte pe Dan Şova, în aşteptarea votului CAPTURĂ

Senatorul UNPR Ruxandra Jipa l-a uns cu mir de la Mormântul Sfânt pe Dan Şova, în aşteptarea rezultatului votului privind cererea DNA de reţinere şi arestare.

„Sunt un om credincios, am fost la Mormântul Sfânt, eu am un crez pe lumea asta: nu voi sta niciodată în genunchi! Aici s-a ajuns să stai în genunchi! Nu m-a rugat domnul Şova să îl apăr, eu ţin mult la acest om, e un băiat extraordinar de bine pregătit. L-am dat pe domnul Şova cu mir, pe care l-am adus eu de la Mormântul Sfânt. Noi suntem într-o anormalitate în momentul ăsta! Cum au apărut probleme peste noapte, până acum nu au fost?  Am aşteptat 10 ani să se termine cu o imunitate şi nu se întâmplă nimic“, şi-a explicat gestul Ruxandra Jipa.

Senatorul PSD Dan Şova şi-a început peldoaria, în plenul Senatului, cu referiri la religie şi Dumnezeu. „Este Buna Vestire, vreau în primul rând să fac o urare: Dumnezeu să fie cu fiecare dintre noi şi să se facă aşa cum vrea El. Am fost întotdeauna onorat să vorbesc de la tribună, şi azi, deşi e un moment delicat în privinţa mea, pentru că o cerere pentru reţinere şi arestare, pentru o presupusă faptă de complicitate morală la abuz în serviciu”, a spus Şova, de la tribuna Senatuluil.

Mirul Ruxandrei Jipa pare că l-a ajutat pe Dan Şova, pentru care senatorii au respins cererea DNA de arestare, lăsându-l cu imunitatea intactă. Şi senatorul Varujan Vosganian, primul parlamentar salvat după alegerile prezidenţiale din mâna Justiţiei, a fost salvat de colegi, după ce a lăcrimat, a citit un acatist şi a scos o sticluţă cu mir pe masă.

Citeşte şi:

Senatul l-a salvat pe Dan Şova de cătuşe sfidând Constituţia. Darius Vâlcov poate fi arestat. Senator PSD: Mai lăsaţi-mă cu Constituţia!

Majoritatea PSD din Senat a respins astăzi solicitarea procurorilor DNA de reţinere a lui Dan Şova. Deşi votul a fost în defavoarea lui Şova, senatorii PSD s-au prevalat de o prevedere din Regulamentul Senatului, ignorând însă Constituţia. Pentru Darius Vâlcov, care a cerut să-i fie ridicată imunitatea, senatorii nu s-au mai obosit şi au dat undă verde Justiţiei. PNL vrea să atace la CCR decizia Senatului în cazul lui Dan Şova.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite