Ministrul Eduard Novak: „Nu aş fi reuşit fără suportul colegilor din Guvernul României. Mi-aţi dat curaj.” Mesajul lui Florin Cîţu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eduard Novak la Jocurile Paralimpice de la Tokyo. FOTO: Facebook/ Guvernul României
Eduard Novak la Jocurile Paralimpice de la Tokyo. FOTO: Facebook/ Guvernul României

Ministrul Sportului, Eduard Novak, a transmis, după ce a cucerit medalia de argint la Jocurile Paralimpice de la Tokyo, că nu ar fi reuşit această performanţă fără sprijinul colegilor din Guvernul României. Ministrul i-a mulţumit şi premierului Florin Cîţu pentru susţinere.

„Mulţumesc, domnule prim-ministru Florin Cîţu, pentru susţinere! Sunt fericit să pot aduce această medalie acasă. Nu aş fi reuşit fără suportul colegilor din Guvernul României. Mi-aţi dat curaj”, a scris ministrul Novak pe Facebook.

Mesajul lui Florin Cîţu

Premierul Florin Cîţu l-a felicitat, vineri, pe Eduard Novak pentru medalia de argint obţinută la Jocurile Paralimpice de la Tokyo şi a urat succes tuturor sportivilor români aflaţi în competiţie.

„Încă o medalie pentru România! Felicitări, Eduard Novak pentru argintul obţinut la proba de urmărire individuală 4000 m pe velodrome, la Jocurile Paralimpice care se desfăşoară în aceste zile, la Tokyo.
Un ministru bun, un sportiv performant! Baftă în continuare! Mult succes tuturor sportivilor care fac parte din delegaţia României la Jocurile Paralimpice! Mândri de voi!”, a transmis prim-ministrul.

Şi vicepremierul Kelemen Hunor l-a felicitat pe ministrul Sportului, Eduard Novak, pentru performanţa sa, adăugând că este mândru de reuşita acestuia.

Eduard Novak, actualul ministru al Tineretului şi Sportului, a cucerit medalia de argint în proba de urmărire individuală pe 4.000 m (categoria C4), vineri, la Jocurile Paralimpice de la Tokyo. Novak a fost învins în finala pentru medalia de aur de slovacul Jozef Metelka.

„Mulţumesc tuturor. E ceva fantastic. Nu-mi vine să cred ce se întâmplă”, a spus Novak după ceremonia de decernare a medaliilor. 

Ciclistul Eduard Novak mai are trei medalii paralimpice în palmares: aur la JO 2012 (Londra) şi două medalii de argint la JO 2008 (China) şi JO 2012 (Londra). 

   

Citeşte şi: România aplaudă în picioare: Eduard Novak, vicecampion paralimpic la 45 de ani! Prima reacţie a ministrului

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite