Kelemen Hunor îl felicită pe ministrul Novak pentru performanţa de la Tokyo: „Primul ministru care câştigă o medalie atât de importantă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ministrul Eduard Novak la Jocurile Paralimpice de la Tokyo. FOTO: Facebook/ Kelemen Hunor
Ministrul Eduard Novak la Jocurile Paralimpice de la Tokyo. FOTO: Facebook/ Kelemen Hunor

Vicepremierul Kelemen Hunor l-a felicitat pe ministrul Sportului, Eduard Novak, pentru medalia de argint câştigată la Jocurile Paralimpice de la Tokyo, adăugând că este mândru de reuşita acestuia.

„Argint pentru Novak Eduard! Ministrul Sportului a câştigat argintul la proba sa favorită, cursa de urmărire individuală 4.000 m. De acum, nu doar că el este primul ministru în funcţie care participă la Jocurile Paralimpice, ci şi primul care câştigă o medalie atât de importantă! Felicitări, Ede! Suntem mândri de tine!", a scris Kelemen Hunor, vineri, pe Facebook.

Eduard Novak, actualul ministru al Tineretului şi Sportului, a cucerit medalia de argint în proba de urmărire individuală pe 4.000 m (categoria C4), vineri, la Jocurile Paralimpice de la Tokyo. Novak a fost învins în finala pentru medalia de aur de slovacul Jozef Metelka.

„Mulţumesc tuturor. E ceva fantastic. Nu-mi vine să cred ce se întâmplă”, a spus Novak după ceremonia de decernare a medaliilor. 

Ciclistul Eduard Novak mai are trei medalii paralimpice în palmares: aur la JO 2012 (Londra) şi două medalii de argint la JO 2008 (China) şi JO 2012 (Londra). 

   

Citeşte şi: România aplaudă în picioare: Eduard Novak, vicecampion paralimpic la 45 de ani! Prima reacţie a ministrului

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite