Tudose, săgeți la adresa lui Ciucă: Nu-i din filmul ăsta. Dacă PNL iese prost la alegerile europarlamentare, nu va mai fi preşedintele PNL

0
Publicat:

Mihai Tudose, europarlamentar și fost premier al României, este de părere că actualul lider al PNL, Nicolae Ciucă, nu e potrivit pentru lumea politică și nu îl vede candidat la prezidențiale, fiind în pericol să piardă și șefia partidului după alegerile din 9 iunie.

Mihai Tudose va coordona campania pentru europarlamentare FOTO Arhivă
Mihai Tudose va coordona campania pentru europarlamentare FOTO Arhivă

Dânsul nu-i pentru chestia asta. (…) nu-i din filmul ăsta. O viaţă a făcut altceva”, a spus Mihai Tudose în cadrul unui interviu pentru Prima News, întrebat dacă îi place modul cum face politică liberalul.

Chestionat dacă îl vede candidat la prezidențialele din acest an, fostul premier a precizat: „Nu. Dacă PNL iese prost la alegerile europarlamentare, domnul Ciucă nu va mai fi preşedintele PNL, hai să fim serioşi!”.

În același interviu, Mihai Tudose a avut cuvinte de apreciere față de Traian Băsescu, adversar de cursă lungă al PSD, în perioada 2004-2014. „Câteodată, da (n.r. - discută). Să ştiţi că este respectat. Domnul preşedinte Traian Băsescu, cu bune, cu rele, este un tip foarte bine informat şi un tip deştept”, a afirmat eurodeputatul PSD.

„Nu vorbește aiurea”

De altfel, Tudose a precizat că Băsescu este un politician cu care se poate dialoga pe temele importante. Da, beau o cafea cu el, chiar dacă, politic, am fost adversari, chiar duşmani. Acolo suntem români şi dacă îl suni să-i explici: „Avem o problemă la un vot, dumneavoastră ce ziceţi, n-ar fi bine să…”, domnul Traian Băsescu răspunde la telefon şi are argumente pro sau contra. E un tip care şi el sună. L-am auzit vorbind. Nu vorbeşte aiurea, nu ia cuvântul să se trezească în drum”, a completat coordonatorul PSD pentru alegerile europarlamentare.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite