Tudose, ironii la adresa lui Rareș Bogdan: „Și-a pus chiloții peste pantaloni, pelerina și a început să zboare” / Ce spusese liderul PNL

0
Publicat:

Eurodeputatul Mihai Tudose (PSD) l-a ironizat pe colegul de Coaliție și din PE, după declarațiile liberalului despre legea pensiilor publice și cum ar face el față dezbaterilor cu PSD-iștii.

Eurodeputatul Mihai Tudose FOTO Mediafax
Eurodeputatul Mihai Tudose FOTO Mediafax

„Sunt consternat că nu știu pe ce fond au fost făcute. Adică, cam care era starea lui de agregare. Poate dimineață s-a trezit și sub impulsul unui film, sau a unei benzi de desene animate, și-a pus chiloții peste pantaloni, pelerina și a început să zboare printre blocuri”, a afirmat Mihai Tudose, într-o intervenție la Antena 3.

„Referitor la creșterile de pensii, ar face bine să citească. Știu că eu efort cu cititul, dar măcar să încerce să citească acel proiect de lege. Nu este vorba despre o creștere cu 40% la toate pensiile", a continuat social-democratul.

La rândul său, Rareș Bogdan a vorbit despre noi linii roșii în Coaliție. „Astăzi am cerut şedinţa coaliţiei, va fi şedinţă coaliţiei la ora 14,00, vom merge în coaliţie, cei de la Ministerul Finanţelor ne vor prezenta de unde pot să aducă aceşti bani, pentru că este important să ştim dacă există vreo posibilitate de a aduce bani doar pe combaterea evaziunii, pentru că pe taxe şi impozite, cu riscul să aruncăm guvernarea în aer, adică se rupem orice discuţie cu PSD, nu acceptăm. Partidul Naţional Liberal, şi spun cu Partidul Naţional Liberal în spate, nu acceptă niciun fel de prosteală cu vreo creştere de impozite şi taxe. (...) Venim cu orice e necesar pentru a nu mări impozite, taxe în anul 2024, pentru că capitalul românesc şi firmele româneşti şi, respectiv, firmele străine prezente în România sunt cele care aduc bani la buget", a transmis prim-vicepreşedintele PNL.

Doar Tudose îi face față

Cu o zi înainte, Rareș Bogdan afirmase că dintre PSD-iști doar Mihai Tudose îi poate face față la dezbateri.

Nu veți vedea din partea noastră, a conducerii PNL atacuri la adresa miniștrilor sau la adresa premierului, pentru că nu cred că ajută pe cineva. Eu sunt specialist în polemică. Dacă ar fi să intru în polemică, credeți-mă că singurul de la PSD cu care aș putea să zic că ar putea să îmi țină piept la jumătate din cât pot eu este Mihai Tudose. Pe restul îi bag sub masă instant. Dar cu toate astea nu voi intra cu nimeni în polemică”, a precizat prim-vicepreședintele PNL la DIGI24.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite