Mihai Tudose, ironii faţă de liberali: PSD e vinovat pentru apariţia pandemiei, pentru seceta lăsată guvernării PNL şi pentru haosul din învăţământ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepreşedintele PSD Mihai Tudose a postat pe Facebook un text ironic la adresa liberalilor cu „motive de vinovăţie pesedistă”. Acesta „se scuză” pentru apariţia pandemiei în China, pentru că nu a cumpărat „din 2002 câteva milioane de măşti”, pentru haosul din învăţământ etc. Acesta concluzionează că aproape un an după guvernarea PNL „e mult mai rău. Incredibil de mai rău”.

„PSD e vinovat!

· Pentru apariţia pandemiei, în China, la numai o lună de când PSD a plecat de la guvernare. Suspectă promptitudine...

· Pentru că nu a cumpărat, încă din vara anului trecut sau chiar din 2002, câteva milioane de măşti şi vreo două mii de ventilatoare. Aşa, spitalele n-ar mai fi avut probleme. Drept e că şi prietenii licitaţiilor liberale ar fi dormit mai liniştiţi acum.

· Pentru seceta lăsată moştenire guvernării PNL. Recunoaştem că nu am plouat...Seceta e o mare dovadă de rea-credinţă pesedistă.

· Pentru îndatorarea ţării într-un ritm vertiginos de când PSD nu mai guvernează. Şi tot PSD a luat toţi banii împrumutaţi de Câţu şi ai lui. De aceea nu are PNL bani de pensii, alocaţii, investiţii etc.

· Pentru scăderea PIB cu 10%. E clar mâna PSD, altfel cum ar fi fost posibilă asemenea cădere economică în numai un trimestru cu un aşa performant guvern?

· Pentru haosul din învăţământ, în ajunul deschiderii anului şcolar, numai politica educaţională nefastă a PSD poate fi de vină. Evident că tot PSD este de vină pentru starea de confuzie cronică a lu’ Anisie (ministrul educaţiei)

Atâtea motive de vinovăţie pesedistă, nu-i aşa?... 

În curând, guvernul PNL împlineşte un an. Şi e tot ca-n prima zi? Nu. E muuuult mai rău. Incredibil de mai rău...”, a notat Mihai Tudose pe Facebook.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite