Marcel Ciolacu: România va avea Guvern săptămâna viitoare. Toţi cei din coaliţie sunt de acord

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu, liderul PSD FOTO Inquam Photos / Ilona Andrei
Marcel Ciolacu, liderul PSD FOTO Inquam Photos / Ilona Andrei

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, la plecarea de la sediul PSD că săptămâna viitoare România va avea guvern, el precizând că toţi liderii partidelor din această coaliţie sunt de acord cu acest lucru. Despre propunerea de premier, Ciolacu a spus că PSD are un candidat de premier, şi în urma negocierilor, vor vedea ce se va întâmpla.

„Săptămâna viitoare vom avea un Guvern. E o obligaţie, Deja lumea nu mai are răbdare. Asta trebuie să facem. Toţi preşedinţii care reprezintă această coaliţie sunt de acord că săptămâna viitoare trebuie să avem Guvern”, a declarat Marcel Ciolacu, la ielşirea din sediul PSD. 

„Ţinând cont că PSD a câştigat alegerile, se subînţelege, nu suntem aşa brutali în exprimare”, a spus Ciolacu, despre faptul că în decizia de astăzi, conducerea PSD nu precizează că partidul trebuie să dea primul premier, în rotaţia şefilor de Guvern. 

Despre intenţia PNL de a veni cu propunerea Dan Vîlceanu premier, Marcel Ciolacu a spus: „PSD are un candidat de premier, o propunere de prim-ministru, în urma negocierilor vom vedea ce se va întâmpla”

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite