Marcel Ciolacu, întrebat dacă va candida la şefia PSD: „Nu includ, nu exclud”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a evitat spună dacă va candida la o funcţie în PSD, la congresul partidului din 29 iunie.

„Prioritatea mea este moţiunea şi a rămas în continuare. Matematic nu are nicio şansă”, a spus Marcel Ciolacu, după şedinţa PSD. El declarase mai devreme că moţiunea de cenzură pe care o pregăteşte opoziţia ete principala problemă a partidului, nu congresul.

Întrebat cine ar putea fi viitorul preşedinte al PSD, Ciolacu a spus: „Nu ştiu, vom vedea cine îşi depune candidaturile. Nici doamna Dăncilă nu şi-a anunţat candidatura, e puţin prematur”. Întrebat dacă el va candida, şeful Camerei Deputaţilor a spus: „Nu ştiu, nu exclud, nu includ”.

Liderii PSD au aprobat, cu majoritate de voturi, propunerea Vioricăi Dăncilă: Congresul PSD va avea loc pe 29 iunie. În replică, Paul Stănescu a demisionat din funcţia de preşedinte executiv. Parlamentarii controlaţi de Paul Stănescu, Marcel Ciolacu şi Gabriela Firea ar putea vota moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă, cu scopul de a susţine ulterior (re)instalarea lui Mihai Tudose în fruntea Executivului

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite