Marcel Ciolacu a ajuns în Qatar. Pe agenda premierului, întrevederi cu omologul său și reprezentanți ai Autorității de Investiții VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Marcel Ciolacu a ajuns în Qatar, unde va avea întrevederi cu omologul său, cu ministrul Afacerilor Externe și cu reprezentanții Autorității de Investiții.

Premierul Marcel Ciolacu a ajuns în Qatar, unde va avea întrevederi cu omologul din Qatar și cu prim-ministrul și cu ministrul Afacerilor Externe, dar și cu reprezentanții Autorității de Investiții, fondul suveran de investiții al statului și se va întâlni și cu reprezentanți ai comunităților de români din Qatar.

Cei doi premieri vor participa și la ceremonia de semnare a unor documente bilaterale și vor susține declarații comune de presă. Ulterior vor susține declarații de presă comune. 

Potrivit informațiilor furnizate de Executivul român, discuțiile vor viza dezvoltarea în România a unor proiecte de investiții în valoare de 15 miliarde de euro 

În delegația premierului sunt ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu, ministrul Afacerilor Externe, Luminița Odobescu, ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Ștefan-Radu Oprea, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Florin-Ionuț Barbu, ministrul Energiei, Sebastian Burduja, ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Bogdan Ivan, președinte ANCOM, Valeriu Zgonea, președinte ANSVSA, Alexandru Bociu, președintele Hidroelectrica, Karoly Borbely, directorul Portului Constanța, Mihai Teodorescu.

FOTO Guvernul României
FOTO Guvernul României
PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite