MAE: România condamnă cu fermitate atacul terorist de la Tel Aviv

0
Publicat:

România condamnă cu fermitate atacul terorist de la Tel Aviv, soldat cu victime şi răniţi, a anunţat sâmbătă Ministerul Afacerilor Externe. Un bărbat a fost ucis și altele cinci au fosr rănite, în urma atentatului.

MAE, reacție în urma atentatului din Tel Aviv FOTO MAE
MAE, reacție în urma atentatului din Tel Aviv FOTO MAE

România condamnă cu fermitate atacul terorist de la Tel Aviv, cu victime şi răniţi şi în rândul cetăţenilor străini. Gândurile şi rugăciunile noastre sunt cu ei şi cu cei apropiaţi. Asemenea acte nu trebuie să aibă loc în lumea noastră şi ne reînnoim apelul la de-escaladarea tuturor tensiunilor”, arată MAE într-o postare pe Twitter.

Israelul a anunţat vineri seară mobilizarea unităţilor de rezervă ale poliţiei şi a unor forţe militare suplimentare după moartea a trei persoane în două atentate, pe fondul unei noi escaladări a tensiunilor, transmit surse citate de Agerpres.

Vineri seara, un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost ucis într-un atentat cu maşină capcană pe faleza din Tel Aviv, în care alte cinci persoane au fost rănite. Serviciile de urgenţă au prezentat victimele drept „turişti”. Şoferul a fost împuşcat, a spus poliţia.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite