Luptă în trei pentru șefia femeilor liberale. Cine sunt candidatele pentru OFL

0
Publicat:

Nicoleta Pauliuc, Diana Morar și Cristina Trăilă și-au anunțat candidatura pentru șefia Organizației Femeilor Liberale, care în prezent este deținută de fosta deputată Florica Cherecheș. Congresul pentru președinția OFL va avea loc pe 31 martie.

Cine sunt cele trei candidate pentru OFL FOTO: Mediafax
Cine sunt cele trei candidate pentru OFL FOTO: Mediafax

Nicoleta Pauliuc, președinta comisiei de Apărare din Senat, a anunțat că va candida pentru funcția de președinte al Organizației Femeilor Liberale cu un program intitulat „Pentru România, cu suflet”.

„Mi-am depus astăzi candidatura pentru președinția Organizației Femeilor Liberale. Programul cu care candidez se numește <<Pentru România, cu suflet>>. Candidez pentru funcţia de preşedinte al Organizaţiei Femeilor Liberale cu sufletul deschis şi cu optimism. Aşa cum am făcut pe întreaga perioadă a carierei mele politice, vreau să fiu parte a soluţiei, vreau să construiesc, vreau să-mi folosesc priceperea şi energia pentru a urni lucrurile în direcţia bună”, a anunțat senatoare pe Facebook.

Aceasta susține că principalul obiectiv din postura de președinte al organizației de femei liberale va fi adoptarea propunerilor legislative care prevăd promovarea egalității de șanse:.

„Există propunerea legislativă care stabileşte o cotă de gen de 1/3 din candidaţii de pe locurile eligibile la alegerile parlamentare şi o alta care prevede 30% pentru locale; există, de asemenea, și propuneri de modificări la Legea finanţării partidelor în funcţie de numărul de femei şi tineri pe listele electorale. Aceste legi trebuie adoptate şi, din postura de preşedinte al Organizaţiei Femeilor Liberale, voi face din acest lucru un obiectiv principal al activităţii mele”, a precizat Nicoleta Pauliuc.

O altă candidată la șefia OFL este deputata Diana Morar, membră în comisia juridică din Camera Deputaților.  

„Ultimele zile au fost un carusel de emoții. Iar astăzi este punctul culminat. Și mă bucur de astfel de stări care sunt constructive și benefice. Mi-am depus candidatura pentru Organizația Femeilor Liberale. Iar sentimentele care mă încearcă sunt de bucurie și mândrie. Că am alături atât de multe femei puternice, iar împreuna sunt convinsă că putem transforma Organizația la nivel național. DOAR unite vom reuși să construim viitorul OFL. Împreună”, a anunțat Diana Morar, într-o postare pe Facebook.

De asemenea, pentru funcția de președinte al organizației femeilor liberale s-a înscris și deputata Cristina Trăilă, membră tot în comisia Juridică din Senat.

„Astăzi mi-am depus candidatura pentru un mandat de Președintă a Organizației Femeilor Liberale! Cred în această organizație, cred în puterea femeilor de a construi lucruri durabile, cred în forta echipei pe care o cunosc și cred în principiile și valorile care ne unesc! Puterea este în fiecare dintre noi, iar unite putem reuși în fiecare demers pe care ni-l propunem”, a anunțat Cristina Trăilă, care candidează sub sloganul „Unite pentru reușite”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite