Ludovic Orban: Dragnea poate să-şi pregătească elicopterul. A ajuns la fel de urât ca Nicolae Ceauşescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ludovic Orban. FOTO Mediafax
Ludovic Orban. FOTO Mediafax

Liderul PNL, Ludovic Orban, a afirmat, miercuri, faptul că Liviu Dragnea a ajuns să fie la fel de urât de către români ca fostul dictator Nicolae Ceauşescu şi că ar face bine să se retragă din funcţiile pe care le deţine.

„Zilele lui Liviu Dragnea la conducerea Parlamentului României sunt numărate şi poate să-şi pregătească elicopterul. Liviu Dragnea a ajuns la fel de urât de români precum Nicolae Ceauşescu pe 22 decembrie 1989. Liviu Dragnea a adus România într-una dintre cele mai negre perioade ale istoriei în care o majoritate parlamentară legiferează fărădelegea şi hoţia. Parlamentul României trebuie să şteargă această pată a istoriei sale şi să revină la rolul său democratic şi constituţional de a vota legi în interesul românilor şi nu pentru interesele unor infractori“, a afirmat Ludovic Orban.

Liberalul consideră că Liviu Dragnea este aproae demis din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor. „Liviu Dragnea este o ruşine naţională. Liviu Dragnea nu înţelege că poporul nu-l mai vrea. Se agaţă cu laşitate de funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor cu ajutorul slugilor care s-au legat astăzi de scaune în Parlament pentru a împiedica revocarea lui din funcţie. În pofida comportamentului de slugă a lui Liviu Dragnea a vicepreşedintelui Camerei Deputaţilor Florin Iordache, care în mod ilegal a prezidat şedinţa de plen, călcând în picioare Regulamentul Camerei Deputaţilor şi Constituţia, am reuşit să obţinem votul majoritar al deputaţilor pentru a introduce pe ordinea de zi proiectele de revocare a preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, şi a vicepreşedintelui Camerei Florin Iordache“, a mai declarat Orban.

Finalizarea procedurii de revocare ar urma să aibă loc într-o şedinţă ulterioară

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite