Liviu Pop, mesaj jignitor. SUA, Germania, Olanda şi Austria sunt înfăţişate ca nişte gândaci. „Am pus mesajul cu gândul la Iohannis. Să demisioneze“

0
0

Fostul ministru al Educaţiei, Liviu Marian Pop, publică pe pagina sa de Facebook un mesaj în care America, Germania, Olanda şi Austria sunt înfăţişate ca nişte gândaci care invadează România. „Iohannis e de vină“, a motivat senatorul PSD postarea de pe Facebook.

În mesajul publicat pe Facebook, liderul PSD Liviu Dragnea este prezentat cu mesajul: ”Stop! Gazele nu pleacă gratis din România”, în timp ce preşedintele Klaus Iohannis cu mesajul: ”Păi te arestăm şi tot îl luăm”.

Ulterior, la Digi 24, Liviu Pop a încercat câteva explicaţii.

Digi 24: De ce aţi comparat aceste state cu nişte gândaci?

Liviu Pop: Nu am comparat aceste state cu gândaci, ci am preluat acea poză de pe un site pe care îl urmăresc. 

Dar suţineţi această idee?

Ideea este cu totul alta şi a fost exprimată de domnul Drganea. Preşedintele Iohannis s-a opus exploatării gazelor din Marea Neagră. Acel amendament care aduce României câteva miliarde de euro a fost atacat de preşedintele Iohannis. Am o dragoste nesăbuită pentru mult iubitul nostru conducător Klaus Iohannis. Nu cred că partenerii noştri strategici vor avea vreo reacţie, poate doar Iohannis să-şi dea demisia. Am pus această imagine cu gândul la Iohannis. 

Ştiţi ce top ocupă Germania în topul investiţiilor în România?

Nu înţeleg de ce facem extemporal acum. 

Este sau nu un gândac?

Nu ştiu dacă ne ducem cu gândul la gândacul de Colorado. 

Regretaţi?

N-am regretat niciodată. Nu este nici măcar o eroare. 

Imagine indisponibilă

CITEŞTE ŞI

Pagina de Facebook a lui Liviu Pop, „atacată“ vulgar de internauţi după ce fostul ministru a lăsat „poarta“ larg deschisă

Politică


Ultimele știri
Cele mai citite