Lista PNL pentru europarlamentare, votată de conducerea partidului. Cine prinde locuri „eligibile” SURSE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea PNL a votat primele zece nume de politicieni liberali care se vor regăsi pe lista comună cu PSD, primul fiind Rareș Bogdan, iar pe poziția a zecea fiind Mara Mareș, susțin surse politice pentru „Adevărul”.

Rareș Bogdan și Dan Motreanu sunt primii liberali pe listă FOTO Inquam Photos
Rareș Bogdan și Dan Motreanu sunt primii liberali pe listă FOTO Inquam Photos

În Biroul Politic Național al PNL a fost dat vot pe candidații PNL pentru europarlamentare, fiind în prima fază validate zece persoane. 

Primul liberal este Rareș Bogdan, urmat de Dan Motreanu și Daniel Buda. Următorii sunt Adina Vălean, Siegfried Mureșan, Mircea Hava și Gheorghe Falcă. Falcă este considerat ultimul candidat eligibil de la liberali. 

Pe locurile opt, nou și zece sunt Virgil Popescu, Alexandru Muraru și Mara Mareș. Potrivit infomațiilor „Adevărul”, în Coaliție locurile primite de PNL sunt 3, 5, 7, 9, 12, 14, 16, 20, 21, 23. Prin urmare ultimii trei liberali ajung pe poziții unde cu greu ar putea obține un mandat, fiind nevoie de un rezultat de peste 60%.

În paralel are loc și o ședință a conducerii PSD. Printre cei eligibili sunt Mihai Tudose, Gabriela Firea, Claudiu Manda, Vasile Dîncu și Victor Negrescu.

Știre în curs de actualizare

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite