Iohannis: Coaliţia a găsit un candidat bun pentru Primăria Capitalei

0
Publicat:

Coaliţia PNL-PSD „a făcut paşi buni” şi a găsit „un candidat bun” pentru Primăria Capitalei, a afirmat, joi, preşedintele Klaus Iohannis, întrebat ce părere are despre alegerea lui Cătălin Cîrstoiu pentru a fi candidat comun al social-democraților și liberalilor pentru București.

Președintele României, Klaus Iohannis FOTO Inquam Photos
Președintele României, Klaus Iohannis FOTO Inquam Photos

Chestionat pe cine ar vota la Primăria Capitalei, Klaus Iohannis a fost încă rezervat în a spune clar că ar susține candidatul Coaliției. „Păi, stați să își anunțe candidatura și pe urmă discutăm. Vă amintiți cu „pe cine votați?” acum mai mulți ani, și pe urmă nu s-a mai prezentat. Una peste alta, ca să nu fiu foarte evaziv, cred că, până în momentul acesta, Coaliția a făcut pași buni și a găsit un candidat bun”, a afirmat președintele României.

Șeful statului a fost întrebat și cum vede posibilitatea unui candidat comun PSD-PNL la prezidențiale, dat fiind că acum au listă comună la europarlamentare și la Primăria Capitalei. 

Nu cred că este momentul acum să discutăm despre ce va fi după europarlamentare. Așa s-a convenit și în Coaliție, acum toată lumea să se concentreze pe europarlamentare și locale, iar după aceea imediat să se tranșeze chestiunea felului în care se vor prezenta candidați pentru Președinte și ulterior pentru Parlamentul național. Cunosc aceste discuții, dar nu cred că este bine să amestecăm lucrurile acum. Așa s-a convenit, acum discutăm europarlamentare și locale. Că vom avea opinii, toți avem opinii, dar pentru omul de rând cred că este bine să primească aceste opinii pe rând. Dacă le amestecăm pe toate, nu rezolvăm probabil mare lucru”, a mai transmis Klaus Iohannis. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite