Liderul PSD, Mihai Tudose: Domnul prim-ministru ne cam excită să facem moţiuni. Când de subvenţia la vacă se ocupă un bou, subvenţia nu mai vine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul ministru al Economiei, vicepreşedintele PSD Mihai Tudose, a arătat că fermierii se plâng că nu mai primesc subvenţia la lapte, precizând că se întâmplă acest lucru pentru că de asta „se ocupă un bou“.

„Am umblat în tot judeţul, toată lumea acuză, domnule, subvenţia la lapte, subvenţia la vacă. Pe vremea guvernării PSD, venea subvenţia între şase luni şi o lună înainte de termen. Acum, nu a mai prea venit deloc. Iertaţi-mă, dar îmi asum ceea ce spun, domnule, când de subvenţia la vacă se ocupă un bou, nu mai vine. Poate şi boii sunt misogini şi nu vor să fie vacile fericite“, a spus Mihai Tudose, în cadrul unei conferinţe de presă la Alba Iulia, potrivit Mediafax.

Întrebat la cine se referă, Tudose a spus că la „cei de acolo, identificaţi dumneavoastră“, după care a completat spunândAPIA, Ministerul Agriculturii, Guvernul, e o structură piramidală. Nu se poate aşa ceva. Păi dacă vine subvenţia pentru irigaţii a doua zi după ce s-a uscat planta, domnule, nu ne mai trebuie“.

Liderul PSD a amintit că în Parlament urmează să se dezbată o moţiune simplă îndreptată împotriva ministurlui Agriculturii, Achim Irimescu. „Domnul prim-ministru şi cred că şi domnul preşedinte ne cam excită să facem noi moţiuni ca să rezolvăm noi problemele, fiindu-le jenă să spună că oamenii cu care au venit ei pe post de Batman, Superman, Catwoman şi aşa mai departe sunt, de fapt, nişte figuri de plastilină... Ca să nu îi dea ei jos şi atunci, ştiţi, acesta a fost jocul. Bă, l-ai pus tu, nu era el farul luminos care lumina agricultura, care lumina sănătatea, care lumina fondurile europene. Vrei să îi dăm noi jos? Asumă-ţi şi ieşi tu la televizor şi spune << bă, acesta de l-am pus, am greşit, e un prost>>”, a conchis Tudose.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite