Lider PNL, după scandalul din Parlament: E necesar ca aleşii cu vădite ieşiri nervoase să fie supuşi unor controale psihiatrice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deputatul Gigel Ştirbu, vicepreşedinte al PNL
Deputatul Gigel Ştirbu, vicepreşedinte al PNL

Gigel Ştirbu, deputat şi vicepreşedinte al PNL, susţine că parlamentarii care au ieşiri nervoase să fie supuşi controalelor psihiatrice. Liberlaul a făcut referire la episodul de luni, când George Simion, copreşedintele partidului AUR, l-a bruscat la tribuna Parlamentului pe ministrul Virgil Popescu.

„Ce s-a întâmplat astăzi în plenul Camerei Deputaţilor, când pentru prima oară un ministru este bruscat verbal şi fizic de către un parlamentar care este chiar lider de partid, este o premieră absurdă şi care nu trebuie să se mai repete nicodată. Când nu ai argumente şi nici exerciţiul educaţiei democratice, argumentul cel mai îndemână al agresorului este pumnul. Ca pe tarla, zbieri, urli , doar doar te va crede cineva… Eu consider că este foarte necesar ca parlamentarii cu vădite ieşiri nervoase, în şedinţele Parlamentului, să fie supuşi unor controale psihiatrice”, precizează Gigel Ştirbu într-un comunicat de presă.

Vicepreşedintele PNL şi-a motivat demersul prin faptul că „parlamentarii nu sunt supuşi controlului la accesul în instituţie şi pot intra înarmaţi sau cu alte substanţe interzise”. Şi nu, în ultimul rând, dar nu mai puţin condamnabil, în plin vârf al valului 5 al pandemiei Covid , deşi te pretinzi a fi lider de partid parlamentar, nu respecţi reguli de minimă igienă si de bun-simţ şi ţipi isteric la câţiva centrimetri de faţa unui ministru, expunându-l la îmbolnăvire, şi aici nu vorbesc neapărat de Covid”, a mai spus liderul liberal.

”Orice zi în care un golan precum George Simion este liber şi orice zi în care acest borfaş mic, dar cu pretenţii mari, îşi spune deputat şi vorbeşte de la tribuna Parlamentului este o zi pierdută pentru România şi pentru democraţia noastră”, a declarat Ştirbu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite