Liberalul Bogdan Huţucă, despre posibila ordonanţă de urgenţă care l-ar salva pe Dragnea: „Tudorele, fă ceva. Salvează-ţi onoarea!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

“Le solicit miniştrilor cabinetului Dăncilă să se opună unei Ordonanţe de Urgenţă pentru amnistie şi graţiere, ce are scopul de a-l scăpa de condamnare pe liderul PSD, domnul Liviu Dragnea”, transmite deputatul liberal Bogdan Huţucă, liderul filialei PNL Constanţa

“Ordonanţa de Urgenţă pe care o pregăteşte echipa de jurişti a domnului Dragnea are ca efect direct dezincriminarea abuzului, deoarece fapta ar fi pedepsită doar dacă încălcarea legii se face în interes propriu sau pentru o rudă de până la gradul II. Astfel scapă de acuzaţii chiar Liviu Dragnea, condamnat deja în prima instanţă pentru că şi-a folosit influenţa pentru a angaja fictiv două membre PSD la DGASPC Teleorman”, explică Huţucă.

“Ordonanţa de Urgenţă are nevoie de avize din partea Ministerului Justiţiei, Ministerului Afacerilor Interne şi a Ministerului pentru Relaţia cu Parlamentul. De aceea, le solicit miniştrilor Toader, Dan şi Ilie să înţeleagă faptul că domnia legii şi statul de drept din România sunt mai importante decât salvarea unui condamnat penal care foloseşte Parlamentul şi Guvernul în interes personal”, transmite liderul liberal.

“Toată lumea trebuie să înţeleagă că o Ordonanţă de Urgenţă dată cu dedicaţie pentru un singur om reprezintă o linie roşie peste care România nu îşi permite să treacă fără a exista reperciusiuni pentru toţi cetăţenii României. Dacă vom trece această linie roşie, România va înceta să mai fie un stat de drept şi va deveni oficial un paradis al condamnaţilor penal, iar Guvernul României va deveni un simplu instrument menit a-i salva pe politicienii corupţi”, arată Huţucă.
 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite