Liberalii ┼či-au desemnat secretarii de stat

0
0
Vicepre┼čedintele Relu Fenechiu a anun┼úat lista secretarilor de stat liberali
Vicepre┼čedintele Relu Fenechiu a anun┼úat lista secretarilor de stat liberali

Vicepre┼čedintele PNL Relu Fenechiu a anun┼úat, luni, c─â ├«n ┼čedin┼úele Biroului Politic Central ┼či a Consiliul Na┼úional Executiv s-au stabilit ┼či votat nominaliz─ârile pentru secretarii de stat propu┼či de partid, ├«ntre care sunt Cluadiu Doltu, Eugen Ciorici, Stelian Fedorca, Ovidiu Artopolescu.

Astfel, la ministerul Finan┼úelor, secretari de stat din partea PNL a fost nominaliza┼úi Claudiu Doltu ┼či Eugen Ciorici.
La Ministerul Justiţiei a fost nominalizat Ovidiu Putura, iar la ministerul Apărării, Sebastian Huluban.
La Ministerul Agriculturii secretar de stat va fi Gheorghe Albu iar la ministerul Muncii, Denisa P─âtra┼čcu, secretar de stat la Ministerul Educa┼úiei fiind nominalizat Stelian Fedorca.
Secretar de stat la Ministerul de Externe va fi, din partea PNL, Dan Petre, iar la Ministerul Transporturilor, Septimiu Buza┼ču.
La Ministerul Dezvolt─ârii Regionale ┼či Turismului a fost nominalizat din partea PNL Marcel Bolo┼č, iar la Mediu, Mugurel Cozmanciuc.

La Ministerul Culturii, secretar de stat a fost votat de PNL Sergiu Nistor, iar la Ministerul Comunicaţiilor a fost nominalizat CEO-ul a două mari companii multinaţionale, Ovidiu Artopolescu.

Vicepre┼čedintele PNL a ar─âtat c─â to┼úi cei nominaliza┼úi de PNL pentru func┼úiile de secretari de stat sunt foarte buni profesioni┼čti, o parte dintre ei fiind membri de partid, iar o parte nefiind membri ├«n PNL.

Fenechiu a mai spus că la Ministerul de Interne liberalii nu doresc ca secretarii de stat să fie nominalizaţi pe criterii politice, iar la Relaţia cu Parlamentul PNL nu va numi secretar de stat.

O parte dintre ace┼čtia au fost deja numi┼úi ├«n func┼úii prin decizii ale premierului Victor Ponta.Ultima or─â

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite