Ionuţ Stroe: Mitingul de azi al AUR este o nouă provocare la mai multă dezordine şi conflicte sociale. Mesajele sunt de ură şi instigare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ Stroe FOTO Inquam Photos
Ionuţ Stroe FOTO Inquam Photos

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, susţine că mitingul organizat de Alianţa penru Unirea Românilor este „o nouă provocare la mai multă dezordine şi conflicte sociale”. Deputatul liberal susţine că prin comportmentul pe care îl are George Simion, copreşedintele AUR arată „mai degrabă ca un agent de serviciu al Rusiei” în România.

„Mitingul de azi al AUR este o nouă provocare la mai multă dezordine şi conflicte sociale. Mesajele sunt aceleaşi de ură şi instigare, iar poleiala cu “miting pentru pace” este doar o glumă periculoasă. Românii arată în aceste zile cu totul altceva decât vrea AUR să propage - arată un suflet mare şi unitate în faţa problemelor - nu divizare şi conflict, singura temă reală pe care au promovat-o mereu partidul AUR şi George Simion. Prin toate gesturile făcute de AUR şi liderii săi, în ultimele luni, acest partid arată mai degrabă ca un agent de serviciu al Rusiei în ţara noastră”, a scris pe pagina sa de Facebook, Ionuţ Stroe, purtător de cuvânt al PNL.

Deputatul liberal susţine că liderul AUR ar urmări crearea unor unei societăţi divizate. „Din păcate, George Simion pare un actor distribuit într-un rol care e menit mai degrabă să divizeze şi să creeze agitaţie în societate. Încercarea de a-şi continua mitingurile şi acţiunile sale - chiar şi în aceste condiţii de tensiune şi război la graniţe - arată nu doar lipsă de empatie, ci şi o agendă extrem de dubioasă şi mai degrabă diversionistă”, a mai afirmat Stroe.

Liberalul mai punctează că unii reprezentanţi ai AUR au avut mesaje de apropiere de AUR. „Am văzut prea des, înainte de acest război, chiar şi în săptămânile trecute, lideri şi persoane asociate acestui partid care îndemnau la o apropiere de Rusia sau care aveau mesaje de curtoazie destul de transparente faţă de Putin şi regimul său. E timpul să le dăm măştile jos”, a conchis Ionuţ Stroe.

Copreşedintele AUR, George Simion, a declarat, duminică, faptul că protestul organizat de partidul său, deşi realizat într-o perioadă de criză, când la graniţă are loc un război, are în vederea îndepărtarea lui Klaus Iohannis şi evidenţierea unor probleme socio-economice: preţurile la energie şi gaze, cele la RCA şi cele la carburant.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite