Drulă, despre protestul AUR: Păpuşa lui Putin îşi dă arama pe faţă. Georgică otrăveşte minţi cu vorbele propagandei ruseşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
catalin drula foto facebook

Liderul USR, Cătălin Drulă, critică AUR pentru protestul organizat duminică, având în vedere contextul regional tensionat. "Păpuşa lui Putin îşi dă azi arama pe faţă. Georgică otrăveşte minţi cu vorbele propagandei ruseşi", a declarat Drulă.

"Păpuşa lui Putin îşi dă azi arama pe faţă.

Ucraina se luptă eroic cu un dictator scelerat. Lumea civilizată se solidarizează împotriva lui Putin. Românii se mobilizează să ajute familiile ucrainene destrămate de război.

Georgică manipulează oameni în necaz. Georgică calcă pe cadavre în mod selfie. Georgică otrăveşte minţi cu vorbele propagandei ruseşti", a declarat Cătălin Drulă.

Liderul interimar al USR susţine că protestul organizat duminică "este încă o dovadă că liderii AUR funcţionează ca agenţi ai Moscovei în România şi că miza acestui partid extremist este a de a scoate România din NATO şi UE".

"Nu vor reuşi niciodată. România iubeşte libertatea şi democraţia. România nu va ajunge pe mâna unor trompete trădătoare putiniste.

În timp ce Georgică face coloane de autocare degeaba şi blochează străzi, oamenii decenţi şi buni se mobilizează să ajute refugiaţii ucrainieni. Societatea civilă, organizaţii umanitare, cetăţeni simpli se organizează în teren. Colegi de ai mei sunt în vămi, cu camioane de ajutoare, pe telefoane cu autorităţile de aici şi din Ucraina", spune Drulă.

Război la graniţa României. AUR organizează protest

Peste 1.500 de susţinători ai AUR au plecat de la Ploieşti către Bucureşti, potrivit News.ro.

Prezent duminică la Ploieşti, George Simion a declarat că „regimul Iohannis trebuie dat jos”. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite