Întrevedere Tăriceanu - Mike Pence. Ce a discutat liderul ALDE cu vicepreşedintele Statelor Unite

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Călin Popescu Tăriceanu şi Mike Pence, vicepreşedinte al Statelor Unite. FOTO Facebook Călin Popescu Tăriceanu
Călin Popescu Tăriceanu şi Mike Pence, vicepreşedinte al Statelor Unite. FOTO Facebook Călin Popescu Tăriceanu

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a avut o întrevedere cu vicepreşedintele Statelor Unite. Mike Pence, cei doi discutând despre parteneriatul strategic între România şi SUA. De asemenea, liderul ALDE a avut o întrevedere cu senatorul Ted Cruz.

„A fost o plăcere să mă întâlnesc, în cadrul vizitei în Statele Unite, cu Mike Pence, vicepreşedinte #SUA şi preşedinte ex-officio al Senatului SUA, dar şi cu gen.lt.(r) Keith Kellogg, consilierul său pentru securitate naţională. În discuţiile pe care le-am avut, am subliniat importanţa aprofundării cooperării în cadrul parteneriatului strategic România-SUA şi i-am făcut vicepreşedintelui SUA invitaţia de a efectua o vizită în România“, a scris pe Facebook Tăriceanu. 

Mai mult, liderul ALDE a subliniat că a avut o întrevedere şi cu senatorul republican Ted Cruz. „Totodată, mă bucur că am avut prilejul să discut cu Ted Cruz, senator republican pentru statul Texas, fost candidat la alegerile prezidenţiale din 2016. Am vorbit, în primul rând, despre consolidarea relaţiei între forurile legislative român şi american, lansându-i invitaţia ca senatori americani să vină în vizită în #România pentru a cunoaşte ţara noastră aşa cum este ea, nu cum o prezintă unii «binevoitori»“, a mai precizat preşedintele Senatului. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite