Încă un deputat USR părăseşte partidul şi trece la REPER, formaţiunea lui Dacian Cioloş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristina Rizea FOTO Facebook
Cristina Rizea FOTO Facebook

REPER, noul partid înfiinţat de Dacian Cioloş şi mai mulţi europarlamentari de la PLUS a anunţat, luni, că deputata Cristina Rizea a ales să treacă în noua formaţiune, părăsind USR.

„Menirea unui politician este de a-şi servi poporul care l-a ales, cu demnitate, bună credinţă şi onestitate. Aşa văd eu această politică altfel pe care o clamăm de ani întregi. Doar că lucrurile nu stau mereu aşa cum ne dorim. Iar în USR acest lucru nu s-a întâmplat, deşi am cunoscut mulţi oameni faini în acest proiect politic. Dar nu ei au decis direcţia partidului”, a transmis Cristina Rizea, potrivit anunţului REPER.

Rizea a mai subliniat că alege să-şi păstreze repere şi să rămână fidelă principiilor pentru care a intrat în politică. „Aleg să clădesc, nu să dezbin. Aleg să evoluez, nu să mă pierd în orgolii şi lupte fără sens. Aleg să construiesc din nou, de la capăt, mai bine şi mai temeinic. Aleg REPER”, a mai transis Cristina Rizea. 

Cristina Rizea este al doilea parlamentar care părăseşte formaţiunea, urmându-l pe fostul preşedinte de partid, Dacian Cioloş. 

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite