Iliescu: Voicu e un palavragiu, dar cazul lui este o diversiune

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele de onoare al social-democraţilor este de părere că întregul caz Voicu este o diversiune menită să abată atenţia de la adevăratele probleme ale ţării.

"De ce trebuie arestat? Justiţia trebuie să-şi facă datoria. Eu nu dau sfaturi. Poziţia PSD a fost foarte clară. Nu vedeţi că suntem inundaţi de tot felul asemenea diversiuni, pentru a abate atenţia de la problemele reale. Justiţia să cerceteze, să trimită un document ca lumea în instanţă. E selectivă chestia asta, nu aţi văzut la alte cazuri să se procedeze la fel. Se procedează de o manieră diversionistă", a declarat Iliescu, la finalul şedintei BPN al PSD.

Ion Iliescu a adăugat că nu a vorbit niciodată cu senatorul Cătălin Voicu şi a adăugat că justiţia trebuie să se pronunţe clar în legără cu acest caz.

"Dacă e adevărat ce se spune acolo, e şi el un palavragiu. Nu am vorbit niciodată cu el. Ceea ce este înregistrat de o manieră absconsă nu poţi să ştii ce e adevărat, ce nu e adevărat. Surpriza a fost pentru mine când a fost propus candidat la Bacău", a declarat preşedintele de onoare al PSD.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite