Hrebenciuc: Este un dement acolo, domnul Stavarache are mult bun simţ!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şeful social-democraţilor din Bacău, Viorel Hrebenciuc, a răspuns, ironic, acuzaţiilor formulate de liderul PNL Romeo Stavarache, pe care l-a calificat drept "un om foarte serios, cu mult bun simţ".

"Cred că este un dement acolo, care vrea să pună gaz pe foc. Nu cred că domnul Stavarache ştie. El este un om foarte serios, cu mult bun simţ!", a reacţionat fostul sforar al PSD, considerat de liberalii din Bacău un "dinozaur" nedorit la masa USL. "Este problema lor, nu a noastră!", a mai declarat Hrebenciuc pentru "Adevărul".

Reacţia social-democratului a venit după ce filiala PNL din Bacău a anunţat, printr-un comunicat, că nu-i va accepta la conducerea locală a USL pe Hrebenciuc, pe Corneliu Iacobov (fost lider PSD Bacău) şi pe Dumitru Sechelariu (fost primarul PSD al Bacăului).
"PNL Bacău mai spune o dată: USL poate fi un proiect al viitorului şi nu al oamenilor trecutului, USL poate fi un proiect al democraţiei, nu al hoţiei, poate fi un proiect al tinerei clase politice, nu al dinozaurilor. Suntem pregătiţi să colaborăm, dar pentru aceasta este nevoie de o reformă morală a socialiştilor băcăuani", se arată în comunicatul de presă al liberalilor din Bacău.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite