Hellvig, după audierile din Comisia SRI: Am convingerea că am fost coerent şi că am explicat totul. Vă va spune mai multe Claudiu Manda

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul Serviciului Român de Informaţii, Eduard Hellvig, a spus joi, la finalul audierilor din Comisia de Control al SRI, că „are convingerea că a fost coerent” şi că a răspuns la toate întrebările care i-au fost puse. Acesta a refuzat să ofere mai multe declaraţii, precizând că va explica mai multe preşedintele Comisiei, Claudiu Manda.

Directorul Serviciului Român de Informaţii (SRI), Eduard Hellvig, va fi audiat joi în Comisia parlamentară pentru controlul activităţii SRI, iar printre temele care vor fi abordate se numără protocoalele semnate de instituţie, bugetul instituţiei şi evenimentele din 10 august.

La intrarea la şedinţa Comisiei de control a activităţii SRI. directorul Serviciului Român de Informaţii a spus doar: „Sunt convins că va fi o zi foarte lungă“. De asemenea a subliniat că în mod „categoric“ va răspunde la toate întrebările. 

PSD a cerut instituţiilor statului să investigheze de urgenţă informaţiile care au apărut în spaţiul public cu privire la finanţarea externă a protestelor de stradă şi premeditarea acţiunilor violente de la mitingul din 10 august din Piaţa Victoriei, susţinând că cetăţenii României au dreptul să ştie întreg adevărul din spatele acestor mişcări de stradă, iar astfel de lucruri nu pot rămâne neinvestigate.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite