Grindeanu, despre susţinerea unui demers de suspendare a preşedintelui Iohannis: În momentul în care vine şi USR, în mod sigur va fi o temă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Klaus Iohannis / FOTO Mediafax Foto / Alexandru Dobre
Klaus Iohannis / FOTO Mediafax Foto / Alexandru Dobre

Vicepreşedintele social-democraţilor, Sorin Grindeanu, susţine, referitor la posibila suspendare a preşedintelui Klaus Iohannis, că, în cazul în care se alătură şi USR unui astfel de demers, „în mod sigur va fi o temă” pe care conducerea PSD o va discuta.

Întrebat dacă PSD ar susţine un demers de suspendare a preşedintelui Iohannis, liderul social-democrat a declarat: „Văd în discuţiile din ultimee săptămâni acest subiect. Nu a fost pe ordinea de zi la Consiliul Politic Naţiional. Dacă domnul Cioloş vine şi aduce şi dânsul în discuţie acest lucru, putem discuta de ce să se întâmple lucrul acesta. După ce că nu avem Guvern, în viziunea unora, ar fi şi aceea să nu avem preşedinte. Dacă vine Cioloş să susţină demersul, vom face o şedinţă a Consiliului Politic Naţional, ca să clarificăm punctul de vedere. În mod sigur, vom lua o decizie în Consiliu cu argumente pro-suspendare şi anti-suspendare”, a răspuns Sorin Grindeanu. 

Vicepreşedintele social-democraţilor a amintit că partidul său a mai iniţiat demersuri privind suspendarea preşedintelui Klaus Iohanni, susţinând că în acest moment PSD doreşte să „cântărească” posibiliatea unei astfel de iniţiative. 

„Noi vă spunem de 7 ani că Iohannis nu este potrivit pentru a conduce România. Noi vrem să cântărim foarte bine acest demers pentru că am mai făcut două care nu au fost încununate de succes. În momentul în care vine şi USR în demersul iniţiat de alţii, în mod sigur va fi o temă pe care o luăm în discuţie”, a mmai declarat el. 

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite