Gigel Ştirbu îi răspunde lui Fifor: Sunteţi un lacheu al tuturor preşedinţilor PSD. Un veritabil lăutar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepreşedintele PNL Gigel Ştirbu l-a criticat marţi pe secretarul general al PSD Mihai Fifor, după ce acesta l-a învinovăţit pe preşedintele Klaus Iohanins pentru crima de la Dâmboviţa. Ştirbu spune despre Fifor că este un „servitor la PSD”, şi îi acuză pe social-democraţi că „au adus acestei ţări cea mai mare instabilitate guvernamentală postdecembristă”.

„Domnule Mihai-Viorel Fifor, cum de nu vă este ruşine făcând parte din acest josnic PSD să puneţi în cârca Preşedintelui României o asemenea tragedie?! Cum de aveţi dvs. îndrăzneala să arătaţi cu degetul, să judecaţi sau să daţi verdicte, când voi toţi, PSD-iştii, aţi adus acestei ţări cea mai mare instabilitate guvernamentală postdecembristă? Ori aveţi grave tulburări de memorie, ori sunteţi de un cinism şi o obrăznicie cum n-am mai întâlnit”, a scris Gigel Ştirbu pe Facebook.

Acesta a criticat apoi guvernarea PSD, despre care subliniază că „aţi schimbat 3 premieri”, şi că au eliberat din închisoare peste 14.000 de deţinuţi. Ştirbu mai spune despre Fifor că este un „lacheu al tuturor preşedinţilor PSD” şi că se comportă ca un „lăutar”.

„Domnule Mihai-Viorel Fifor, vi se pare că aşa se poate guverna o ţară?! În aceste condiţii de codeală, incompetenţă şi interese PSD, de vină este Preşedintele Klaus Iohannis?! În opinia mea sunteţi un lacheu al tuturor preşedinţilor PSD care s-a comportat ca un veritabil lăutar cât timp a fost la conducerea Ministerului de Interne. Aţi pus la dispoziţie bodyguard furnizat de Jandarmerie şi maşină de teren pentru dl. Alexandru Cumpănaşu, din banii contribuabililor români”, a adăugat liberalul.

„Mihai-Viorel Fifor, sunteţi pur şi simplu o nimicnicie a politicii româneşti! Dar ce mă mir?! Aşa stăpâni, aşa servitori...”, conchide vicepreşedintele PNL.

Reacţia acestuia vine după ce ieri Mihai Fifor l-a învinovăţit pe preşedintele Klaus Iohannis pentru tragedia de la Dâmboviţa în care o fetiţă de 11 ani a fost ucisă de un pedofil. Acesta afirmă că prin refuzul preşedintelui de a numi miniştri interimari, activitatea ministerului de Interne rămâne blocată şi că astfel nu se pot lua măsuri aşa cum s-a făcut după tragedia de la Caracal. „Nu se pot reforma sisteme vechi şi cu probleme de zeci de ani”, a spus Fifor.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite