George Simion şi-a luat consilieri pentru relaţii internaţionale: Anton Pisaroglu şi Marshall Comins se vor ocupa de imaginea externă a AUR

0
Publicat:
Ultima actualizare:
George Simion, copreşedinte AUR, Foto Inquam Photos (arhivă)
George Simion, copreşedinte AUR, Foto Inquam Photos (arhivă)

Anton Pisaroglu şi Marshall Comins vor consilia partidul AUR în ce priveşte relaţiile pe plan internaţional ale formaţiunii, după ce au ajuns la o înţelegere cu George Simion.

Informaţia privind demararea colaborării dintre AUR şi cei doi consilieri politici a fost publicată de Ziua News, care precizează că George Simion, copreşedintele AUR, i-a cooptat pe consultantul politic Anton Pisaroglu şi pe partenerul acestuia, americanul Marshall Comins, în vederea construirii unei noi strategii de politică externă şi de relaţii internaţionale a partidului. Surse din interiorul AUR susţin că obiectivul principal al lui George Simion ar fi chiar fotoliul prezidenţial, motiv pentru care a apelat la ajutorul celor doi consultanţi politici, mai scrie sursa amintită.

„La ora actuală în România nu există un consultant politic cu mai multă experienţă reală şi relevantă în campanii prezidenţiale în toată lumea în afară de Anton. Acum două săptămâni m-am întâlnit cu Anton la Paris şi a participat alături de mine la întâlnirea cu românii noştri din Paris. Pot să vă spun că este un mare patriot care înţelege foarte bine nevoile poporului român şi mă bucur că ni s-a alăturat”, a declarat George Simion.

Anton Pisaroglu a confirmat, la rândul său, colaborarea cu AUR: „Recent am început colaborarea cu George Simion, bazată pe susţinerea acestuia în demersurile de deschidere a dialogului cu reprezentanţi ai partidelor politice din Parlamentul European, precum şi cu alţi parteneri internaţionali. Deja am avut o serie de întâlniri foarte constructive şi fructuoase la Bruxelles şi la Strasbourg, în care dl Simion a comunicat proiecte ale partidului cu colegi europarlamentari”.

Pe de altă parte, potrivit surselor Adevărul, colaborarea AUR cu consultantul Adrian Thiess, demarată la începutul acestui an, a încetat.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite