Geoană: "Cei care au un interes politic să se abţină. Acum vorbim de omul Năstase"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Geoană FOTO Adevărul
Mircea Geoană FOTO Adevărul

Senatorul PSD Mircea Geoană a declarat că salută sfârşitul calvarului fostului premier şi-i îndeamnă pe toţi cei care au un interes politic în jurul acestui subiect să se abţină pentru că în centrul atenţiei se află omul Adrian Năstase.

"Orice om de bună credinţă cred că salută sfârşitul acestui calvar şi nu pot decât să mă gândesc la bucuria pe care familia şi prietenii şi colegii o au în aceste momente. Încurajez pe toţi cei care au un interes politic în jurul acestui subiect să şi-l reţină pentru că acum vorbim de omul Adrian Năstase", a declarat Geoană. În plus, acesta i-a adresat şi un mesaj fostului premier.  "Mă bucur foarte mult Adrian că  aceste zile cumplite au luat sfârşit şi sper să ai parte de zile frumoase în viaţa bogată pe care o ai în faţa ta", a mai spus Geoană.

Întrebat dacă Adrian Năstase este aşteptat să se întoarcă în partid, Geoană a răspuns: "Există două dimensiuni. Una emoţională şi este firesc ca mai mulţi colegi să-l aştepte în partid. Există şi o dimensiune juridică care trebuie respectată. De aceea revin şi spun că trebuie să ne bucurăm că un om politic este în libertate şi să-i dăm răgaz. Sunt convins că şi colegii din celelalte partide politice nu vor transforma acest moment într-unul de polemică".

Completul care judecă cererea de eliberare condiţionată a fostului premier Adrian Năstase a hotărât eliberarea acestuia. Doi judecători din cei trei ai completului au fost de acord ca fostul premier să iasă din închisoare.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite