Frunzăverde, despre excluderea lui Chiliman şi Tăriceanu din PNL: „Nu a existat o discuţie la nivelul conducerii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Frunzăverde Foto adevărul
Sorin Frunzăverde Foto adevărul

Vicepreşedintele PNL Sorin Frunzăverde a declarat, luni, referitor la o excludere a primarului Sectorului 1, Andrei Chiliman, sau a fostului premier Călin Popescu Tăriceanu că nu a existat o discuţie în acest sens.


„Nu a existat în BPC, la nivelul conducerii PNL o discuţie în legătură cu excluderea domnului Tăriceanu sau a domnului Chiliman", a susţinut Frunzăverde, menţionând că oportunitatea unei astfel de decizii trebuie în primul rând să facă obiectul unei discuţii în interiorul partidului.

În altă ordine de idei, întrebat despre o posibilă afiliere a PNL la Partidul Popular European (PPE), Frunzăverde a răspuns negativ.  "Această discuţie nu a avut loc în PNL, instituţional (...)Nu am avut eu personal astfel de discuţii", a mai spus Frunzăverde.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri seară, că nu s-a discutat vreodată despre afilierea partidului la PPE.

"Cum să depunem, dom’le? Nici nu s-a discutat aşa ceva vreodată", a replicat Antonescu la Antena 3.

Vicepreşedintele PNL Marian Petrache, preşedinte al PNL Ilfov, a declarat pentru gândul.info că este posibil ca în 2013 PNL să se afilieze familiei popularilor europeni. "Acesta a fost un proiect mai vechi al PNL din 2002 şi nu cred că a fost abandonat", a spus Petrache.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite