Fostul președinte al Parlamentului European, acuzații incendiare pentru Diana Șoșoacă: „Este finanțată de ruși, această femeie nu știe pe ce lume trăiește!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul președinte al Parlamentului European Martin Schulz susține că Diana Șoșoacă „este finanțată de ruși” și „nu știe pe ce lume trăiește”. Declarațiile incendiare au fost făcute într-o intervenție la DigiFM, în care a vorbit despre partidele extremiste din Europa.

Diana Șoșoacă, senator SOS FOTO: ARHIVĂ, ADEVĂRUL
Diana Șoșoacă, senator SOS FOTO: ARHIVĂ, ADEVĂRUL

Martin Schulz a vorbit despre Diana Șoșoacă că „această femeie nu știe pe ce lume trăiește” și „este finanțată de ruși”. El a asemănat-o cu președintele partidului AfD de extremă dreapta din Germania.

În replică, Diana Șoșoacă a declarat că îl va da în judecată pe Martin Schulz dacă nu își probează afirmațiile. Ea l-a acuzat pe Schulz că este un „nazisto-fascist” care „trăiește într-un lux extrem”.

„Dacă nu poate dovedi ceea ce m-a acuzat pe mine - că aș fi finanțată de Rusia -, atunci ne vom vedea în instanță. Îl anunț pe domnul Schulz că are 24 de ore să dovedească afirmațiile sale, dacă nu, îi voi formula plângere penală și-l voi acționa în judecată”, a declarat Diana Șoșoacă. 

Diana Șoșoacă, aleasă europarlamentar la alegerile de duminică, a participat marți la Ambasada Rusiei la un eveniment organizat de noul ambasador Vladimir Lipaev, potrivit  G4Media. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite