Șoșoacă, scandal în stradă, cu jandarmii, lângă un camion cu voturi. Senatoarei i s-a făcut rău și a fost chemată ambulanța VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatoarea Diana Șoșoacă au făcut un nou scandal în stradă, cu jandarmii lângă un camion cu voturi, despre care spune că sunt furate: „Să vină Greblă! Să vină DNA” ,a strigat aceasta.

Dianei Șoșoacă i s-a făcut rău FOTO: captura video
Dianei Șoșoacă i s-a făcut rău FOTO: captura video

„Jandarmii m-au lovit, m-au împins, am nevoie de ajutorul SPP”, a strigat Diana Șoșoacă.

La un moment dat, senatoarei i s-a făcut rău și a fost solicitată ambulanța.

Un echipaj medical a ajuns la fața locului și îi acordă primul ajutor senatoarei.

Toni Greblă, președintele AEP, susține că acel camion are saci cu voturi valabil exprimate și neagă acuzațiile aduse de Diana Șoșoacă.

 Jandarmeria Română transmite că „efectivele de jandarmi asigură paza transportului materialelor rezultate în urma procesului electoral, respectiv paza depozitului pus la dispoziție de către Tribunalul Municipiului București, pentru depozitarea acestora conform prevederilor Legii nr. 33 din 2007 (republicată) privind organizarea și desfășurarea alegerilor pentru Parlamentul European, cu modificările și completările ulterioare și ale HG nr. 947 din 2004 privind stabilirea duratei şi condiţiilor de păstrare a materialelor necesare votării”.

Potrivit sursei citate, depozitul în cauză este închiriat de Tribunalul Municipiului București de la Primăria Municipiului București, cu aprobarea Consiliului General.

„În acest context, un parlamentar al României nu a respectat recomandările forțelor de ordine aflate în executarea atribuțiilor de serviciu, a forțat cordonul de jandarmi și contactul fizic cu aceștia, persoana acuzând ulterior că a fost bruscată de jandarmi. Menționăm faptul că forțele de ordine nu au bruscat în niciun moment și nici nu au folosit materialele din dotare, persoana în cauză fiind cea care a provocat jandarmii atât fizic, cât și verbal, încercând în repetate rânduri să rupă cordonul de ordine publică. În cauză, vor fi aplicate măsurile legale care se impun și vom reveni cu informații suplimentare”, au transmis jandarmii.  

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite