Flutur: „Va exista o discuţie între Vasile Blaga şi Sever Voinescu şi lucrurile se vor clarifica"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Flutur nu-l vede pe Sever Voinescu afară din PDL  FOTO Adevărul
Gheorghe Flutur nu-l vede pe Sever Voinescu afară din PDL  FOTO Adevărul

Gheorghe Flutur, secretarul general al PDL, susţine că excluderea lui Sever Voinescu din partid nu a fost încă decisă. El a explicat că, la nivelul partidului, se vorbeşte despre coeziune, nu despre excluderi. Flutur a recunoscut însă greşeala lui Sever Voinescu şi nu exlude varianta ca în viitorul apropiat să se ia o decizie radicală în ceea ce îl priveşte.


„Nu a fost vorba şi nu aşa cred că trebuie pusă problema despre vreo decizie. Au fost discuţii  la Constanţa când am participat la analiza din alegeri. Din punctul nostru de vedere, din punctul meu de vedere, dar şi a conducerii partidului cred că PDL trebuie să aibă discuţii cu colegii noştri care au păreri diferite şi sunt convins că vor fi discuţii a domnului preşedinte Blaga şi cu domnul Sever Voinescu şi cu alţi colegi. Cuvântul de ordine în PDL este să strângem rândurile şi echipa, şi nu să dăm afară oameni", a explicat Gheorghe Flutur.

În şedinţa PDL de astăzi, unul dintre subiectele de pe ordinea de zi era şi excluderea lui Sever Voinescu din PDL. Vasile Blaga explica săptămâna trecută că în ceea ce îl priveşte pe Sever Voinescu se va lua o decizie destul de rapid.
 

Organizaţia PDL Constanţa cere excluderea lui Sever Voinescu după ce, în campania pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie, acesta a susţinut un alt candidat decât cel al PDL. Este vorba despre Maria Stavrositu, care a candidat din partea PPDD. Stavrositu a fost lider al PDL Constanţa, dar a fost exclusă din partid după alegerile locale.

Vasile Blaga a avut, joi, o întrevedere cu liderii PDL Constanţa. În această şedinţă s-a discutat despre situaţia lui Sever Voinescu, iar liderii de la Constanţa au cerut excluderea acestuia.

Excluderea lui Sever Voinescu a creat şi o dispută în ceea ce priveşte regulamentele interne. Excluderea a fost cerută de organizaţia de Constanţa, dar Voinescu face parte din organizaţia de Prahova, a precizat  europarlamentarul Cristian Preda.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite