Firea, despre alegerile prezidențiale: A cam trecut vremea candidaților independenți

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a subliniat în cadrul unor declarații de presă că, în opinia sa, a trecut vremea candidaților independenți. Răspunzând însă unei alte întrebări, Firea a susținut că alegerea de a-și asuma o candidatură îi aparține lui Marcel Ciolacu.

„Apropo și de alegerile prezidențiale. Cred că a cam trecut vremea candidaților independenți pentru că cetățenii nu își doresc acest lucru, își doresc oameni asumăți cu fapte bune, cu rele”, a spus Gabriela Firea în cadrul unor declarațîi de presă.

În același timp, răspunzând unei alte întrebări, Gabriela Firea susținut că decizia de a-și asumă o candidatură la prezidențiale din partea PSD îi aparține președintelui de partid Marcel Ciolacu.

„Este într-adevăr timpul un dușman dar poate să devină și un prieten”, a mai spus Gabriela Firea cu privire la întârzierea candidaturii sale la Primăria Capitalei.

Întrebată cu privire la faptul că ar împărți același electorat cu Piedone în cursa pentru primăria generală, Firea a susținu că „astea sunt teorii” și că se bazează pe bucureșteni și pe echipa să.

La început a existat acea idee provenită din analize că electoratele celor două partide ar fi mai stimulate pentru a veni la vot și a susține un independent”, a explicat Gabriela Firea cu privire la alegerea inițială a unui candidat comun.

PSD ȘI PNL au decis candidați separați la Primăria Capitalei

Coaliţia PSD - PNL a decis într-o ședință de peste 10 ore să renunțe la medicul Cătălin Cîrstoiu și să meargă cu candidaturi separate la funcţia de primar general al Capitalei, respectiv Gabriela Firea (PSD) şi Sebastian Burduja (PNL), pentru a maximiza electoratele celor două partide.  

Retragerea lui Piedone

„Am încheiat orice dialog și orice ofertă pentru domnul Cristian Popescu Piedone. Eu am spus că trebuie să ne gândim la ce avem de construit pentru București, să nu încercăm să rămânem blocați în visele personale. Cu asta am încheiat”, a declarat Marcel Ciolacu, joi, ăn urma mai multor mesaje transmise public candidatului PUSL. 

Și Cristian Popescu Piedone, candidat din partea PUSL la funcţia de primar al Capitalei, a declarat, tot joi, că nu se va retrage din competiţia pentru Primăria Generală a Bucureştiului şi că nu va negocia cu nimeni.

Firea este de părere că a recut vremea candidaților independenți FOTO Inquam
Firea este de părere că a recut vremea candidaților independenți FOTO Inquam
Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite